2777
2789

سلام راستش فردا میخوام با مامانم بریم یخچال واسشون بخریم یه یخچال کوچیک واسه دو نفر میخوان ازینا که بالا فریزر داره پایین یخچالشه.  راستش مردی هم باما نمیاد من راجع به فوت و فن یخچال اشنایی ندارم مثلا موتورش و برفکش یا هر چی لازم باشه بدونم لطفا بگین که از فروشنده سوال کنم سرمون کلاه نره یا جنس بد قالب نکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکترواستیل مارک عالی هستش خارجیم ک سامسونگ من این دو تا قبول دارم یخچالام ک دیگ مثل قدیم نباید برفک بزنه  ببخشیداطلاعاتم کامل نیست ..ولی من خودم تازه سامسونگ دو قلو اونم بدون گارانتی گرفتم گوش شیطون کر عالیه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

اگه  میخوای کم  هزینه کنی  الکترو استیل  عالیه ها عالی  معمولا  یخچال های معمولی 18 فوت هستن  بزرگترش 20 فوت  هست   زیر 18  نگیرید  کوچیک میشه    بدون برفک هم   باشه  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
الکترواستیل مارک عالی هستش خارجیم ک سامسونگ من این دو تا قبول دارم یخچالام ک دیگ مثل قدیم نباید برفک ...

مثلا اینا که لوله های پشت یخچال توکاره بهتره؟ یا بیرون یخچالن بهتره؟

http://parsappliance.com/

یخچال فریزر پارس

از قدیم بوده و امتحان خودش رو پس داده

تو رنج قیمتی هست که شما میخواین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
2790
2778
2791
2779
2792