2777
2789

بله برون پسرداییمه بعد دخترداییمم آرایشگاه داره

زن و مرد قاطیه خیلی ام میگن برا بله برون زیاد کسی نمیاد

ولی من دلم میخواد تغیر کنم میترسم تو خونه نتونم خوب درست کنم خودم و گفتم حداقل مژه بزارم 🥺

بعد از ی سمتم عذاب وجدان دارم برم آرایشگاه بعد برا عقد و عروسیش چیکار کنم دخترداییم اصلا اینجوری نیست ک پول بگیره

ولی نرممم باز خودم باید کلی وسیله بگیرم یا موهامو ک خودم نمیتونم شینیون کنم میتونم؟ آخه نمیتونم ببینم از پشت چ شکلی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جشن دختر داییمه و حوصله ارایشگاه ندارم هروقت رفتم کلی پول دادم ولی آخر تر زدن بقیه بهم گفتن خودت به این خوشگلی کاش نمیرفتی خودمم درست کنم اونجا همه میرن ارایشگاه موندم چه کنم

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

تو عروسی تغییر کنی مهم تره. الان خیلی به خودت برسی دیگه برا عروسی چیزی نمیمونه. بعدم اگه خونواده مقیدی دارین و مختلط بودن بله برون به خاطر جمع و جور بودن مراسمه بهتره خیلی افراط نکنی تو آرایش.

من حتی برا بله برون و عقد خواهرم نرفتمخودم وسایل به نسبتا خوب ولی کاملی داشتم و آرایش کردمبرای عروسی ...

اره منم میترسم الان مژه اینا بزارم عروسی قیافم معمولی بشه

بله برون پسرداییمه خواهرش آرایشگاه داره همه میرن اونجا دیگه عروس و مامانش و خواهراش اصلا فک نکنم وقت ...

آها ببخشید. همون.

به نظرم اگه پول به اندازه کافی نداری، برای عقدش بری واجب تره

اگر هم پولداری که برو

تو عروسی تغییر کنی مهم تره. الان خیلی به خودت برسی دیگه برا عروسی چیزی نمیمونه. بعدم اگه خونواده مقی ...

اتفاقا زن داییم اون روز میگفت چرا زن و مرد قاطیه یعنی چی ما نمیتوانیم لباس عوض کنیم باید با مانتو باشیم 😑

اره بخاطر اینه ک خانواده عروس نصف تالار و گرفته

یعنی میگی مژه و این چیزام نزارم؟