2777
2789
عنوان

ای خدا من چیکارکنمممم نمیخوام لباسمو بدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 69 پست

دوستت شلختس!؟

نده یه بهونه بیار

دوست منم ازم سه دست گرفت یعنی واقعا پشیمونم اول اینکه تا یک ماه پیچوند لباسارو نداد بعد یک ماه که دادشون کفشمو انقدر پوشیده بود که کلا قالبش به پای خودم نمیخوره دیگ کلا شل شده

کت و دامنم کلا کرمپودری بود و از عرق زرد شده بود حتی نشسته بود در اخرم مچاله داده بود تحویل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباستو نده بهش بگو من یکم وسواس دارم دوس ندارم لباسمو یکی دیگه بپوشهمنم رو لباسام حساسم

وای اصلا دلم نمیخواد بدم خاک تو سرم نشه روم نشد بگم بهش

خودمم حساسم لباسمو بپوشه باید بدم خشک شویی یه هزینه هم میزاره رو دستم

کاش خودش پشیمون شه خدایاااااات چقد خرم چرا روم نشد بگم نمیدم😭

دوستت شلختس!؟نده یه بهونه بیاردوست منم ازم سه دست گرفت یعنی واقعا پشیمونم اول اینکه تا یک ماه پیچوند ...

اره خیلی شلختس مطمئنم بدم قطعا یا غذا مذا میریزه روش یا خلاصه یجوری تر میزنه به لباس

وای اصلا دلم نمیخواد بدم خاک تو سرم نشه روم نشد بگم بهشخودمم حساسم لباسمو بپوشه باید بدم خشک شویی یه ...

زنگ بزن بهش بگو لباسمو پیداش نکردم یا اینطوری بگو یا هم بگو خواهرشوهرم اومد گرفت روم نشد ندم بهش

دانشجو🧠

اره خیلی شلختس مطمئنم بدم قطعا یا غذا مذا میریزه روش یا خلاصه یجوری تر میزنه به لباس

دل خودت مههمه نمیخوای نده چون خرابش کنه خودتو سرزنش میکنی

نهایتش اینه ازت دلخور میشه اونم مهم نیس

دانشجو🧠

من اخرین بار پارسال به یکی لباس قرض دادم دیگه رفت که رفت هیچوقت پس نداد ،

نده نده نده

تمزین کن نه گفتن یاد بگیر مثل من نشی

ی کلمه بگو پیداش نمیکنم قاطی لباسا شده توی کمد و چمدون

پیام بده ادم با پیام راحت تره

نه نده فک کن لباسی که خودمون با کلی احتیاط میپوشیم ومراقبیم کثیف نشه و اسیب نبینیه یکی بپوشه با بیخیالی