2777
2789
عنوان

بابام ماشینمو نمیده

1046 بازدید | 39 پست

تقریبا سه ساله یه اکس ۲۲ واسم خریده ، ولی از اول همون سه سال هی امروز فردا میکنه ، میدونم که برای من خریده و آخرش مال منه ولی منم خسته شدم از بدقولی و پول اسنپ ، چون تا حالا ماشین نداشتم میترسه بزنم به جایی ، وضع مالیشم بد نیس که بگی نداره، چطوری میتونم ازش بگیرم ماشینمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چنبار بهش بگومیخوای بری سرکار فلان بذار من برسونمت و خودت بشین پشت فرمون یا جاهای دیگه ک میرید، کم کم ببینه رانندگیت خوبه بهت ماشینو میده اگه دلیلش همین باشه ک گفتی. من بابام اینطوری راضی شد وقتی دید بلدم

ب درباره من دقت کن!

خب بلد هستی منم بلد بودم، شاید از نظر پدرت بلد نیستی چون گفتید ک مطمئن نیس از رانندگیت. باید اطمینان ...

خب در حد خودش بلد نیستم ولی به اندازه ی کافی بلدم اونم نمیتونه بپذیره اینو

خب در حد خودش بلد نیستم ولی به اندازه ی کافی بلدم اونم نمیتونه بپذیره اینو

راهش همونی ک گفتمه بنظرم راه دیگه ای نمیرسه ب ذهنم،باید انقد بشینی کنارش تا مطمئن بشه یا بشین جدی باهاش صحبت کن بگو مشکلت چیه همه راننده زاده نشدن ک من باید رانندگی کنم تا حرفه ای تر بشم اگه هم تصادف کردم خودم خسارتشو میدم خودم گردن میگیرم

ب درباره من دقت کن!

راهش همونی ک گفتمه بنظرم راه دیگه ای نمیرسه ب ذهنم،باید انقد بشینی کنارش تا مطمئن بشه یا بشین جدی با ...

متاسفانه فعلا خرج خودمم اون میده هزینه ی تصادف نمیتونم تقبل کنم از طرفی رانندگیم خوبه اما تصادف هم بالاخره ممکنه اتفاق بیفته