تقریبا سه ساله یه اکس ۲۲ واسم خریده ، ولی از اول همون سه سال هی امروز فردا میکنه ، میدونم که برای من خریده و آخرش مال منه ولی منم خسته شدم از بدقولی و پول اسنپ ، چون تا حالا ماشین نداشتم میترسه بزنم به جایی ، وضع مالیشم بد نیس که بگی نداره، چطوری میتونم ازش بگیرم ماشینمو
امشب براش چایی بریز برو بشین پیشش حین اینکه شونه ها شو ماساژ میدی از بی ماشینی و ضایع شدنت جلو دوستات گلایه کن بگو قربونت برم ماشینمو بده😁
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
منم جای بابات بودن نمیدادم بهت، بابات ماشین به اسمت میزنه انقد بابای خوبیه ینی بعد تو مال من مال اون میکنی. بابای منم به اسمم یه جک s5 خریده ولی من هیچ وقت بهش نگفتم مال منه، وقتش رسیده با ماشین دیگه مون رفتم پی کارام وقتش رسیده با اسنپ وقتش رسیده خودش رسونده منو ولی هیچ وقت بهش نگفتم مال منه، چون مال بابامه به اسم منم باشه
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
منم جای بابات بودن نمیدادم بهت، بابات ماشین به اسمت میزنه انقد بابای خوبیه ینی بعد تو مال من مال اون ...
ببین بحث مالکیت نیس ، بحث اینه که ماشین رو برای استفاده ی من خریده ، ماشین خودشم کلا به هیچکس نمیده به خاطر همین این ماشینو برام خریده ، آلاتم به رانندگیم اعتماد نداره
ببین بحث مالکیت نیس ، بحث اینه که ماشین رو برای استفاده ی من خریده ، ماشین خودشم کلا به هیچکس نمیده ...
بابای منم یه مدت به رانندگیم اعتماد نداشت سر گنج که ننشتن خوب پدرشون دراومده جون کندن تا پول جور کردن، یه مدت شست بغل دستم و رانندگی کردم تا اینکه یه روز بهم گفت ۹۰ درصد خوبه رانندگیت و بعد اون بهم داد ماشینو
پیشنهادی که دارم اینه باتوجه به اینکه وضع مالی پدرت خوبه اول یه ماشین کارکرده و متوسط بگیره رانندگی رو فول بشی واقعا گاهی حق با بزرگتر هاست منم ده سال پیش رانندگی بلد بودم اما چند بار نزدیک بود تصادف کنم با ماشین پدرم و لطف خدا نجاتم داد و پدرم اکثر اوقات مقاومت میکرد و حق داشت مسئله فقط ماشین نیست سلامت خودتون هم هست من کم کم تجربم بالا رفت عزیز الان هم مشکلی نیست با خیال راحت هم ماشین رو از پدرم میگیرم هم شوهرم