2777
2789
عنوان

بابام ماشینمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 39 پست
متاسفانه فعلا خرج خودمم اون میده هزینه ی تصادف نمیتونم تقبل کنم از طرفی رانندگیم خوبه اما تصادف هم ...

دیگه نمیدونم پس،انشالله موفق باشید کار سختیه تجربشو دارم

ب درباره من دقت کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب براش چایی بریز برو بشین پیشش حین اینکه شونه ها شو ماساژ میدی از بی ماشینی و ضایع شدنت جلو دوستات گلایه کن بگو قربونت برم ماشینمو بده😁

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چرا هر تاپیکی نی نی یار حذف میکنه...همین جا رو هم قطع کنه راحت...انتظار داری تو این اوضاع بشینیم از گل وبلبل حرف بزنیم؟؟دلمون داره میترکه خب ...

تا که یک روز تو رسیدی ❤️توی قلبم پا گذاشتی❤️

منم جای بابات بودن نمیدادم بهت، بابات ماشین به اسمت میزنه انقد بابای خوبیه ینی بعد تو مال من مال اون میکنی. بابای منم به اسمم یه جک s5 خریده ولی من هیچ وقت بهش نگفتم مال منه، وقتش رسیده با ماشین دیگه مون رفتم پی کارام وقتش رسیده با اسنپ وقتش رسیده خودش رسونده منو ولی هیچ وقت بهش نگفتم مال منه، چون مال بابامه به اسم منم باشه

فعکککک نکنم جواب بده🤣

لوس بازی رو باباها جواب میده اکثرا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من یه بار شدید دعوا راه انداختم فرداش گفت برو با دوستت بروندعوا سر این بود که بدون خودش نمیذاشت برون ...

با دعوا هم حل نمیشع ، اخع میگه میدم موقعی که سوییچو میخوام بردارم اگه خودش باهام نیاد نمیذاذه

منم جای بابات بودن نمیدادم بهت، بابات ماشین به اسمت میزنه انقد بابای خوبیه ینی بعد تو مال من مال اون ...

ببین بحث مالکیت نیس ، بحث اینه که ماشین رو برای استفاده ی من خریده ، ماشین خودشم کلا به هیچکس نمیده به خاطر همین این ماشینو برام خریده ، آلاتم به رانندگیم اعتماد نداره

ببین بحث مالکیت نیس ، بحث اینه که ماشین رو برای استفاده ی من خریده ، ماشین خودشم کلا به هیچکس نمیده ...

بابای منم یه مدت به رانندگیم اعتماد نداشت سر گنج که ننشتن خوب پدرشون دراومده جون کندن تا پول جور کردن، یه مدت شست بغل دستم و رانندگی کردم تا اینکه یه روز بهم گفت ۹۰ درصد خوبه رانندگیت و بعد اون بهم داد ماشینو

پیشنهادی که دارم اینه باتوجه به اینکه وضع مالی پدرت خوبه اول یه ماشین کارکرده و متوسط بگیره رانندگی رو فول بشی واقعا گاهی حق با بزرگتر هاست منم ده سال پیش رانندگی بلد بودم اما چند بار نزدیک بود تصادف کنم با ماشین پدرم و لطف خدا نجاتم داد و پدرم اکثر اوقات مقاومت میکرد و حق داشت مسئله فقط ماشین نیست سلامت خودتون هم هست من کم کم تجربم بالا رفت عزیز الان هم مشکلی نیست با خیال راحت هم ماشین رو از پدرم میگیرم هم شوهرم