کاربرنی_نی_سایتی مدیر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 عنوان چقدرررررر حوصله ام سر میره تا شوهرجان از سرکارش بیاد آخه 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 39 پست یجوری حوصله ام سر میره که نگو😂عروسمم براش شوهر آوردم دیگه محل من نمیده 1404/10/22 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 از بس بازی کردم خودم و خودش خسته شدیم اخی بخوابونتش پس یه مدت استخدامی میخوندم الان امتحان دادم
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 توهم شوهرت مثل شوهر من راه دوره فعلا آره عزیزم قبلاً پیش خودم بود کارمند بانک کشاورزی بشم انشاالله دیگه نمیزارمش بره کار
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 فعلا آره عزیزم قبلاً پیش خودم بود کارمند بانک کشاورزی بشم انشاالله دیگه نمیزارمش بره کار عزیزدلمان شالله میشهمن شوهرم کارش معدنه کلا همیشه دور از خونه هس خیلی عذابه واسم
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 عزیزدلمان شالله میشهمن شوهرم کارش معدنه کلا همیشه دور از خونه هس خیلی عذابه واسم الهی عزیزم تنش سالم باشه تا میتونی پس انداز کنید مغازه ای چیزی بگیره شوهرت هیچی مثل دوری از شوهر سخت نیست
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 الهی عزیزم تنش سالم باشه تا میتونی پس انداز کنید مغازه ای چیزی بگیره شوهرت هیچی مثل دوری از شوهر سخت ... نمیشه بابا همسرم مهندسه ، دکترای رشته مهندسی معدن داره اصلا به هیچ وجه کارشو ول نمیکنه🥲
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 نمیشه بابا همسرم مهندسه ، دکترای رشته مهندسی معدن داره اصلا به هیچ وجه کارشو ول نمیکنه🥲 آهان عزیزم خدا حافظش باشه روزی ۱۱تا سوره توحید براش بخون حس کردم مرد بسیار شریفی هست
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 الهی عزیزم تنش سالم باشه تا میتونی پس انداز کنید مغازه ای چیزی بگیره شوهرت هیچی مثل دوری از شوهر سخت ... دیروز انقدر گریه میکردم و ناآروم بودمفکر کن ۸ ساله ازدواج کردیم شاید سرجمع ۸ ماه کنار هم نبودیم
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 دیروز انقدر گریه میکردم و ناآروم بودمفکر کن ۸ ساله ازدواج کردیم شاید سرجمع ۸ ماه کنار هم نبودیم شوهر سابق منم آدم خوبی بود ولیییی بدش کردن خیلی بد
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 آهان عزیزم خدا حافظش باشه روزی ۱۱تا سوره توحید براش بخون حس کردم مرد بسیار شریفی هست مرسی فداتشمآره خیلی مرد خوبیه ولی چه فایده وقتی سر زندگیش نیست کاش سگ بود اما بالاسر زندگیش بودیه ماه میره چند روز میاد سرمیزنه دوباره میره
کاربرنی_نی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 8332 مرسی فداتشمآره خیلی مرد خوبیه ولی چه فایده وقتی سر زندگیش نیست کاش سگ بود اما بالاسر زندگیش بودیه ما ... خدا نکنه مرد بد وحشتناکه من شوهر سابقم اوایل خوب بود انگار تو بهشت بودم بعدش بد شد واقعا جهنم دیدم لطفاً مادری بچه شیر میدی از ته دلت برام دعا کن
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 شوهر سابق منم آدم خوبی بود ولیییی بدش کردن خیلی بد مگه میشه آخه من که تا الان خیری از شوهر ندیدمهمش فوبیای اینو دارم که یه روزی زندگی مون درست بشه اما شوخرم اونی نباشه که الان هس
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8304 خدا نکنه مرد بد وحشتناکه من شوهر سابقم اوایل خوب بود انگار تو بهشت بودم بعدش بد شد واقعا جهنم دیدم ل ... حتما عزیزمخدا کمکت کنه به بچه هات برسی
mmrmm عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 271 خوش بحال شما شوهر جان دارید من ک ندارم چیکار کنم کمتر سخت بگیرید تا شوهر خوب بیاد