2777
2789
عنوان

خدمت اجباری

314 بازدید | 15 پست

سلام دوبار تاحالا بهم پیشنهاد کاری شده یکبار بهم گفتن بیا دبی پارسال، الانم گفتن بیا ترکیه ی مدت کارهارو اینجا انجام بده بعد برگرد ایران تا اوضاع اوکی بشه ولی دبی همیشگی بود🤦♂️چقد فرصتا سوزوندم کاش تو همون 18 سالگی میرفتم، اگه پسرید و قصد دارید برید خدمت همون ۱۸ سالگی برید هرچی زودتر بهتر

ب درباره من دقت کن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا فشار داره.منم سربازی نرفتم میدونم با کاری که میکنم تا یکی دو سال آینده شرایط مهاجرت دارم ولی ن ...

داداش برو خب الان هرچی زودتر بهتر

ب درباره من دقت کن!

آره ولی چاره ای نیس ب قران

من که منتظرم طرحی تو مجلس تصویب بشه که بشه سربازی رو خرید.احتمالا تا دو سه سال آینده میشه مخصوصا که الان 20 سالمه من اوکیم تا سه سال دیگه هم این قانون تصویب نشه (چون اگرم تصویب بشه من خوندم که کسایی میتونن سربازی بخرن که حداقل پنج سال از مشمولیتشون گذشته باشه).هر چقدر خلاصه خزانه و بودجه دولت ضعیف تر بشه احتمال اینکه همچین قانونی تصویب بشه زیاده دلیلشم اینه که پول سربازی رو تزریق میکنن به کمبود بودجه سالیانه و خزانه(عوضش منبع انسانی که ما هستیم رو از دست میدن.این کار یکبار زمان روحانی انجام شد اگر اشتباه نکنم که درجا قانون رو برداشتن)

من که منتظرم طرحی تو مجلس تصویب بشه که بشه سربازی رو خرید.احتمالا تا دو سه سال آینده میشه مخصوصا که ...

منم منتظر همینم، البته من اگه برم معاف از رزم هستم بعید بدونم کلا معافم کنن، ولی حاظرم بخرم چون مدرک تحصیلیم هم پایینه اونقدر نمیگیرن ازم از لیسانسه ها اینا بیشتر میگیرن.من الان 22 سالمه از ۱۸ سالگی تا 20 سالگی دوسال معافیت تحصیلی داشتیم الان از 18 سالگی حساب میکنن مشمولیتو یا از 20 سالگی؟

ب درباره من دقت کن!

من که منتظرم طرحی تو مجلس تصویب بشه که بشه سربازی رو خرید.احتمالا تا دو سه سال آینده میشه مخصوصا که ...

من حاظرم دویست تومن سیصد تومن بدن فقط دست از سرم بردارن نمیدونم چقدر قیمت میذارن بابا پول ک بهتره پول بگیرید

ب درباره من دقت کن!

منم منتظر همینم، البته من اگه برم معاف از رزم هستم بعید بدونم کلا معافم کنن، ولی حاظرم بخرم چون مدر ...

از هیجده حساب میشه.

همه پسرا از هجده سالگی مشمول حساب میشن منتهی یک الی دو سال معافیت تحصیلی داخل دبیرستان دارن(سال آخر دبیرستان یک سال هم اگر پشت کنکور بمونی)

از هیجده حساب میشه.همه پسرا از هجده سالگی مشمول حساب میشن منتهی یک الی دو سال معافیت تحصیلی داخل دبی ...

یعنی الان چهارسال شده، سال دیگه تیرماه میشه پنج سال. میتونم بخرم؟

ب درباره من دقت کن!

از هیجده حساب میشه.همه پسرا از هجده سالگی مشمول حساب میشن منتهی یک الی دو سال معافیت تحصیلی داخل دبی ...

خیلیا حاظرن بخرن نمیدونم چرا اینکارو نمیکنن، خیلیا هم نمیتونن میان سربازی نیروتو داری یا حقوق بیشتر بده طرف خودش میاد

ب درباره من دقت کن!

من حاظرم دویست تومن سیصد تومن بدن فقط دست از سرم بردارن نمیدونم چقدر قیمت میذارن بابا پول ک بهتره پو ...

اونجوری ام که فکر میکنی به نفعشون نیست.دو تا ضرر براشون داره.یکی اون دسته از کسایی که توان خرید سربازی ندارن شکایت میکنن و این باعث میشه مجلس قانون رو پس بگیره بخاطر عدم عدالت اجتماعی(که اتفاقا اصلی ترین دلیلی که زمان روحانی همین قانون خرید سربازی تصویب نشد همین بود)یکی دیگه هم اینه که سرمایه انسانیشون که ماها هستیم از دست میدن این واسشون خیلی هزینه داره.ولی یه جا مجبور میشن این قانون رو تصویب کنن جایی که بودجه سالیانه به شدت ضعیف و رو به بحران باشه