2777
2789
عنوان

موهام برگشت

700 بازدید | 33 پست

موهای طلایی و پرپشتم برگشت 😁😁😁

مصرف مداوم شیر با جوانه گندم با قرص هیرویت

خیلی نازک شده بود تقریبا ۳ سال پیش یه موهای داشتم که عکس بزارم باورتون نمیشه حجیم پرپشت بخاطره مشکلات روحی هورمونی ک بهش توجه نکردم ریخت فقط اگه ریزش دارید سریع اقدام کنید ویتامین درمانی کنید باز من با مصرف قرص جوانه تونستم اگه جدی نمیگرفتم ممکن بود کاملا کچل کچل بشم

الان جلو آینه میرم کیف میکنم به ۳ پیش خودم برگشتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستورش بگو

جوانه گندم چطوری مصرف کردی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

تورو خدا راست میگی؟؟

دوست من نابود شده

یه موهایی داشت همه آرزوشو داشتن

الان به نازکی موی نوزاد شده و کف سرش کامل مشخصه

میشه بگی دقیقا چیکار کردی؟

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️

نه پودر جوانه با شیر با قرص هیرویت

پودرش از کجا گرفتی،یا خودت درست کردی

روزی چقد شیر و جوانه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

روزی چقدر خوردی؟

چند مدت؟

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️