2821
2789
عنوان

موهام برگشت

957 بازدید | 33 پست

موهای طلایی و پرپشتم برگشت 😁😁😁

مصرف مداوم شیر با جوانه گندم با قرص هیرویت

خیلی نازک شده بود تقریبا ۳ سال پیش یه موهای داشتم که عکس بزارم باورتون نمیشه حجیم پرپشت بخاطره مشکلات روحی هورمونی ک بهش توجه نکردم ریخت فقط اگه ریزش دارید سریع اقدام کنید ویتامین درمانی کنید باز من با مصرف قرص جوانه تونستم اگه جدی نمیگرفتم ممکن بود کاملا کچل کچل بشم

الان جلو آینه میرم کیف میکنم به ۳ پیش خودم برگشتم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دستورش بگو

جوانه گندم چطوری مصرف کردی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
نه پودر جوانه با شیر با قرص هیرویت

پودرش از کجا گرفتی،یا خودت درست کردی

روزی چقد شیر و جوانه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !