2777
2789
عنوان

موهام برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تورو خدا راست میگی؟؟ دوست من نابود شده یه موهایی داشت همه آرزوشو داشتن الان به نازکی موی نوزاد شده و ...

بگو اول بره کوتاه کنه مثلا تو حدودی بزنه موهاشو بعد صبح ها ناشتا با جوانه گندم شیر بخوره و بعد صبحانه هم یک قرص هیرویت بعدش هفته ای یکبار موهاشو بشوریم قبل حموم روغن کرچک یا نارگیل بزنه چند ساعت بمونه

بگو اول بره کوتاه کنه مثلا تو حدودی بزنه موهاشو بعد صبح ها ناشتا با جوانه گندم شیر بخوره و بعد صبحان ...

مرسی قشنگم

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️

هیرویت ک برا من تاثیر نداشتولی امپول بیوتین چرا

برای من داره و اینکه جوانه با شیر خیلی خوبه اصلا یه دونه هم نمیرزه قبلا اینقدر میرخت اینقدر اعصابم خرده میشد

همون هیرویت قطع کرد ریزش رو اگه مشکلات هورمونی درست نشه بعد شش ماه دوباره ریزش شروع میشه

مشکلات هورمونی چطور درست میشه ؟ من ۱۰ ماه دکتر زنان رفتم هرچی میگفتم ریزش دارم توجه نمیکرد میکفت باید بری دکتر پوست و مو

همون هیرویت قطع کرد ریزش رو اگه مشکلات هورمونی درست نشه بعد شش ماه دوباره ریزش شروع میشه

من کمبود ویتامین داره بدنم چون سال ها موهام نمی ریخت بعد یه مدت نتونستم چیزی بخورم حال روحیم بد شد واسه همون ریخت موهام اما الان با مصرف اینا کف سرم کاملا گرمه قبلا سردی رو حس میکردم

مشکلات هورمونی چطور درست میشه ؟ من ۱۰ ماه دکتر زنان رفتم هرچی میگفتم ریزش دارم توجه نمیکرد میکفت بای ...

تو دوران پریودی نباید سردیجات مصرف کنی با لبنیات و شکر اینا بدتر میکنه ورزش کنی و چیزهای گرم زیاد بخوری اینا خوب میکنه و اینکه کلا یه رژیم بگیر ک زیاد لبنیات نخوری

لبنیات چرا نباید خورد ؟

بدتر میکنه مشکلات هورمونی رو چون هورومن گاوی هم داره لبنيات گوسفندی اونم بتونی پیدا کنی و در کل مصرف نکنی بهتره من زود نتیجه گرفتم چون رژیم سختی دارم شیرینجات و لبنيات ک کلا نمیخورم