2821
2789
عنوان

دندانپزشکی

161 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقت بخیر

دوستان کسی هست که در دوران بارداری یا دوران پریودی، به دندانپزشکی مراجعه کرده باشه ؟ آیا علایم خاصی در حین درمان داشت؟ مثل بی حالی، غش یا سیاهی رفتن چشم؟؟ یا اینکه در دوران بارداری ، لقی دندان داشته باشه ؟ دوران پریودی خونریزی و تورم لثه ها رو داشته باشه؟

یا اینکه کسی هست سوالی در مورد این موارد در دندانپزشکی داشته باشه ؟ الان داشتم یه موضوعی رو مطالعه میکردم در رابطه با همین موضوع

یادم افتاد با شما هم در میان بذارم تا اگر سوالی داشتین در خدمتم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ترمیم دندان پوسیده تا چقدر نیباید چیزی بخوریم

بستگی به جنس ماده ای که در میکنه داره، اگر کامپوزیت باشه، تا سه الی چهار روز ، غذاهای رنگی مثل قهوه، چای، زردچوبه زعفران، پاپریکا و هر غذای رنگی دیگه نخوره،

اما اگر با ماده ی آمالگام پر بشه ، همون نقره ای رنگه ، تا ۵-۶ ساعت چیزی نخورید بهتره پس سعی کنید قبلش غذا بخورید

من در دوران بارداری کلا دندونپزشکی بودم، امروزم پریود بود و صبح دندونپزشکی بودم نه مشکلی نداشتم دکتر ...

درسته ، بهترین دوران در بارداری ، برای درمان دندانپزشکی ، سه ماهه دوم و اوایل سه ماهه سوم هست،

درسته ، بهترین دوران در بارداری ، برای درمان دندانپزشکی ، سه ماهه دوم و اوایل سه ماهه سوم هست،

راستش من از روزی که باردار شدم تا دو روز مونده بود برم بیمارستان دندونپزشکی بودم از جراحی و عصب کشی و غیره نمیدونم چرا یهویی انقد دندون درد شدید گرفتم

راستش من از روزی که باردار شدم تا دو روز مونده بود برم بیمارستان دندونپزشکی بودم از جراحی و عصب کشی ...

قبل از اقدام به بارداری ، باید برای چکاپ میرفتین دندانپزشکی و همچنین چکاپ پزشکی تا آزمایش های لازم رو براتون مینوشتند و چک می شدین تا انقدر اذیت نمیشدین

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792