2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 100 پست

پسرعمو من ،پزشک بود ،هی میگفت دختر ۱۸ساله میخام دختر ۱۸ ساله میخوام ،اخرم در سن ۳۶ با یک خانم ۳۵ ساله ازدواج کرد بخاطرش با همه قطع ارتباط کرد و عاشق شد

ببینید قسمت شما کجا باشه

اما خیلی به این استدلال های مضخرف فکرنکن و پایبند نباش ،هیچ چیز قابل پیش بینی نیست 😌

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا ربط داره ، اگر خودم با دختری قبلاً دوست بودم این حرف رو نمیزدم

شما چرا با همکلاسی هات اوکی نمیشی؟ دانشکده مارو دندونا تور کردن همه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

میشه بگید چی بعید بود؟؟!!!

همین حرف که نجابت دختر رو وابسته به سن دونستین. مثل این آدمای داغون و سطح پایین حرف زدید که میگن دختربچه میگیریم خودمون تربیتش کنیم. از یک پزشک این حرفا بعیده.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

ادما حق انتخاب دارن ولی خب من ملاکت میگم اشتباس باورت اشتباهه نمیشه گفت همه ی بالای سی ساله ها تعداد روابشون زیاد بوده و کمترازون رابطه نداشتن ضمنا گیریم یکی گیرت اومد صفر کیلومتر بود ظرفیت نداشته باشع بعد ازدواج باهات گند بزنه چی؟

چون از طرز فکر و عقایدشون خوشم نمیومد... با همه شوخی میکردن گرم میگرفتن من خوشم نمیومد

تو کلاس اونهمه ادم .ی تعدادی اینجورین همه ک اینطوری نیستن .اکثرا هم بچه های علومپزشکی سرشون تو درسه یا پیدا میشه ک فقط درس بخونه .دنبال چی هستی ک پیدا نمیشه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

زیر سی سال هم ممکنه با ده نفر بوده باشه، ربطی به سن نداره، باید به شما اقایون بالای ۳۰ شک کرد

هم زن شاغل می خوای، هم آفتاب مهتاب ندیده، هم کم سن و سال

لابد زیبا و پولدار هم باشه