2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 100 پست
همین حرف که نجابت دختر رو وابسته به سن دونستین. مثل این آدمای داغون و سطح پایین حرف زدید که میگن دخت ...

نه شما اینطور برداشت کردین... هیچ ربطی به سن نداره ، به اوضاع اسف ناک و افتضاح جامعه ربط داره دارم میبینم خیلی از دخترا تو سن پایین هم سیگار میکشن هم دوستپسر دارن هم هزارتا کار دیگه میکنن ، خب ببخشید برای منی که قبلاً با هیچ دختری دوست نبودم هم سخته و هم زور داره بخوام با همچین دختری ازدواج کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی اختلاف سنی میشه و اختلافا زیاد میشه...مگر اینکه طرف خیلی پخته باشه موردی رو در نظر دارید؟چندسال ...

خیر متاسفانه هیچکس رو در نظر ندارم چون واقعاً اوضاع جامعه بد شده، دختر مورد نظر من تقریباً دیگه نیست

خیر متاسفانه هیچکس رو در نظر ندارم چون واقعاً اوضاع جامعه بد شده، دختر مورد نظر من تقریباً دیگه نیست

خب چه اصراریه که ازدواج کنین 36سال صبر کردین مجرد موندین همین روند رو ادامه بدین

تو کلاس اونهمه ادم .ی تعدادی اینجورین همه ک اینطوری نیستن .اکثرا هم بچه های علومپزشکی سرشون تو درسه ...

دنبال دختری که با کسی دوست نبوده باشه ، دختریکه کار خونه رو انجام بده ، مسولیت پذیری باشه دغدغههای پسرونه نداشته باشه ، افکار دخترونه داشته باشه و ....

دنبال دختری که با کسی دوست نبوده باشه ، دختریکه کار خونه رو انجام بده ، مسولیت پذیری باشه دغدغههای پ ...

خب الان خرچ زندکی با یه نفر نمیچرخه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

دندونپزشکی کلی پول میخواد مطب زدنش😐 و سن طرف هم کم نیست یعنی شاید تا ۵۰ سالگی آس و پاس بمونه

خب چرا باید عمرمو پاش هدر بدم

نظر شخصیه حالا بقیه خانم هارو نمیدونم

ولی خودم که تو ۲۶ سالگی شاغلم و مستقل نمیخوام خرج شوهرمو بدم و داماد سرخونه ام بشه😂😐

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

نه شما اینطور برداشت کردین... هیچ ربطی به سن نداره ، به اوضاع اسف ناک و افتضاح جامعه ربط داره دارم م ...

بگردین پیدا میشه من خودم امسال سی سالم میشه تا حالا دوست پسر نداشتم همش درگیر درس و کار بودم و اهلش نیستم دوستایی هم دارم که مثل من هستن اتفاقا به خاطر عرف جامعه دختری که رابطه ی قبلی نداشته خیلی بیشتر از پسراست. با همچبن تفکری بهتره ازدواج سنتی بکنید. تو شهرتون به معرف بسپرین بهتره. لازم نیست به کسی اثبات کنید دوست دختر نداشتی با کسی ازدواج کن که حرفاتونو باور کنه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی