2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 100 پست
دختر ۳۰ به بالا تابحال شاید با ده نفر دوست بوده باشه من نمیخواماز طرفی خودم با کسی دوست نبودم و حتی ...

شما قبلش دذس دیگه ای خوندید؟ خوب نمیتونید ت کلینیک ها فعلا کار کنید تا راه اندازی مطب

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

دختر ۳۰ به بالا تابحال شاید با ده نفر دوست بوده باشه من نمیخواماز طرفی خودم با کسی دوست نبودم و حتی ...

مگه شما که ۳۶ سالته با صدتا دختر دوست بودی که دختر ۳۰ به بالت با صدتا پسر دوست بوده باشه؟چه استدلال مضخرفی بود

الان دختر ۱۲ ساله دوست پسر داره😂

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متخصص ارتودنسی هم ک باشه با حقوق ماهی یک میلیارد اگ خاله زنک و بی اخلاق باشه هزار درصد کنسله

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

به سن نیست

من ۲۹ سالمه، تقریبا همکاریم، تا حالا اصلا د پ نداشتم با وجود پیشنهادای زیاد

ولی مثلا دختر عممه ام ۲۰ سالشه، من فقط ۳ تا د پ ازش میشناسم، شاید بیشترم باشه

دنبال ادم درست باش، سن ملاک نیست

شما فکر کنم فقط درس خوندین

بعضی ها هستن که شرایط شما رو بپذیرن

یکم صبر کنید جمع و جور که بشین بعد، به امید خدا ازدواج تون راحت تره

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

چه حرف بدی. دختر خوب و خانواده دار ۱۰۰ سالم مجرد باشه پاشو کج نمیذاره. خودم به عنوان یک دختر با وضعیت مالی اجتماعی خوب شرایط فردی مثل شمارو شاید قبول کنم ولی به محض اینکه طرز فکرت رو بفهمم قطعا ردت میکنم از یک فرد تحصیل کرده همچین نظری بعبد بود.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

حرفت یکم خنده دار نیس؟ این دیگه چه تفسیریه یعنی زیر سال با کمتراز ده نفر دوست بوده؟ از کجا برای همه همچین نسخه ای میپیچین اخه؟ 😂به نظرم باید کسی باشه که وفادار و متعد ادم بمونه و تعهد و وفاداری از ذات و خواست ادمی میاد که برای خودش ارزش قائله و این هیچ ربطی به تعداد دوستپسر درگذشته یا اصلا داشتن و نداشتن رابطه نداره