2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 100 پست
دختر ۳۰ به بالا تابحال شاید با ده نفر دوست بوده باشه من نمیخواماز طرفی خودم با کسی دوست نبودم و حتی ...

اگر نگران این هستی که دختری پیدا کنی که با هیچکس تا حالا دوست نبوده باشه فکر کنم یه کم سخت باشه.

بستگی داره شکل افکار ت چجوری باشه و بخوای یه آدم مذهبی پیدا کنی یا نه؟ شاید بین مذهبی ها بتونی چنین دختری پیدا کنی.

به نظر م دنبال یه دختر هم رشته خودت باش. حداقل شرایط همدیگه رو درک میکنین. بگرد از سال اولی های دندانپزشکی یه نفر رو پیدا کن.

چقدر دیر درست تموم شده؟

با توجه ب املای ضعیفت بعیده دندونپزشک باشی .اگر سنش کمتر بود بله .چون خودم هم پزشکی میخونم دوست دارم شوهرم کادر درمان باشه بابام هم بهمون خونه میداد ی مدت زندگی میکردیم تا اقا سرمایه جمع کنه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ۳۰ به بالا تابحال شاید با ده نفر دوست بوده باشه من نمیخواماز طرفی خودم با کسی دوست نبودم و حتی ...

چ افکار پوسیده ای

اتفاقا الان دهه هشتادیا بیشتر روابط آزاد دارن

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

کی گفت حتما با ده نفر دوست بودند؟

نکنه تو هم مثل خیلی از مردا دختر بچه می خوای

همه که مثل هم نیستن هستن دخترایی که 30سالشونه ولی اعتقادی به دوست پسر نداشتن و باکسی نبودن

من ۳۳ هستم و دو سه نفر بیشتر تو زندگیم نبوده از اونور دختر ۲۰ ساله هست با صدنفر بوده این چه دیدگاهیه

نه!فعلا دنبال کار باش یه دوسال دیگ اقدام کن

دختری که وضعش خوبه چرا باید بیاد شما؟شاید یه امید اینکه یروز وضعت خوب بشه! بنظرم شما که تا۳۶ صبر کردی یه دوسالم روش!

درضمن دختر زیر ۳۰ سال اگر بخواد بیاد شما باید کاروشغل وظاهرت خیلی های لول باشه برادر!

دخترای ۳۰ به بالا همشون با ۱۰ نفر دوستن ولی تو نه

خب اونا هم مثل تو دوست نبودن ولی نمیتونن ثابت کنن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من به سنش کار ندارم و نظر نمیدم

ولی خب تحصیلات داره

ببین اگه عرضه کار هم داره و خانواده دوست هست نظرم مثبته

من همسرم از صفر شروع کرد نه کار نه خونه نه ماشین

ولی ۴ سال دوست بودم باهاش و دیدم عرضه داره

دیگه با هم ساختیم و خداروشکر الان ۴ ساله ازدواج کردیم ماشین و خونه داریم

کارمند هم شد

سربازی شو بعد عقدمون رفت