مهلقاخانومممم مدیر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 عنوان مشکل قلبم | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست چند شبی هست بیشتر موقع خواب قلبم تیر میکشه دست چپم مور مور میشه یک حس بدی میگیرم که نگو خود به خود گریم میگیره و اشکام میاد نفسم تند تند میشه و هی قلبم نیز میکشه وب میکنه چکار کنمحتی الآنم نیز میکشه اما کم هر نیم ساعت یک تیر میکشه ول میکته 1404/10/22 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلقاخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 تا حالا نوار قلب واکو شدی دردت ربطی به فعالیت دارهبا استراحت بهترشه داروی خاصی مصرف می کنی نوار زیاد دادم اکو ندادم.دارو آرامبخش میخورم و پرانول و..نه فعالیت ندارم
مرضی۶۶۸۷۹ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 622 استرس زیاد ولی جدیدا خیلی حالم خرابه سوزن سوزن و تیر کشیدنای تیز بخاطر استرسه و ناراحتی اما حتما دکتر برو ی دکتر درست درمون
آذرخش۲۳ عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 965 پدرم دریچه قلبش بازه مشکل قلبی مثل سکته قلبی یا مرگ ناگهانی به علت ایست قلبیاگه دردت با حرکت کردن و فعالیت بیشتر نمیشه و فقط شب موقع خوابه و بیشتر از نیم ساعت طول میکشه تقریبا مطمعن باش قلبی نیس به خصوص اگر جدیدا مضطرب شدی
مهلقاخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 مشکل قلبی مثل سکته قلبی یا مرگ ناگهانی به علت ایست قلبیاگه دردت با حرکت کردن و فعالیت بیشتر نمیشه و ... جوابم ک نمیتونم گوشی دستم بگیرم دیگه .پریشب از خواب پریدم قلبم تیر میکشید.
ونگ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 580 نوار زیاد دادم اکو ندادم.دارو آرامبخش میخورم و پرانول و..نه فعالیت ندارم استرس داری دیگه قربونت برم شرایط هم بده مزید برعلت شدهنفس عمیق آگاهانه بکش بهتر می شی قشنگم
kati_katayoon عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2726 چندسالتونه عزیزم؟ اکثرا تیر کشیدن مشکل قلبی نیست و از اعصابه اما اگر ادامه دار شد ی نوار بده چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار
مهلقاخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 چندسالتونه عزیزم؟ اکثرا تیر کشیدن مشکل قلبی نیست و از اعصابه اما اگر ادامه دار شد ی نوار بده 23 سالمه...
rae1402 عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 1451 نوار زیاد دادم اکو ندادم.دارو آرامبخش میخورم و پرانول و..نه فعالیت ندارم منج اتفاقا همین الان گریه میکردم بالای سینه چپم دردمیکنه فک میکنم از قلبه اونقد دلم گرفته ک حدنداره روزگارمونو سیاه کردن
kati_katayoon عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2726 23 سالمه... اگر نوارهایی که دادی مشکلی نداشته نگران نباش عزیزدلم ی اکو محض احتیاط بده پزشک متخصص قلب برات بنویسه و انجام بده که شرح حالت رو هم بگیره چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار
مهلقاخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 منج اتفاقا همین الان گریه میکردم بالای سینه چپم دردمیکنه فک میکنم از قلبه اونقد دلم گرفته ک حدنداره ... 💔 دقیقا حس خیلی بدیه
ampr عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 559 منم خیلی اینطوری میشم تقریبا دو هفته یه بار،قفسه سینم درد میکنه گاهی میسوزه گاهی تیر میکشه دوسه روز مداوم اذیت میکنه شب وروز ،خود به خوددردمیکنه خود به خودم خوب میشه شماهم نگران نباش برو یه نوار قلب واکو بده خیالت راحت بشه ، انشاالله که چیزی نیست
مهلقاخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 241 منم خیلی اینطوری میشم تقریبا دو هفته یه بار،قفسه سینم درد میکنه گاهی میسوزه گاهی تیر میکشه دوسه روز ... شما نوار قلب دادی؟
ampr عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 559 شما نوار قلب دادی؟ بله عزیزم چند ساله اینجوریم نوار قلب اکو ،دکتر گفت به خاطر استرس بالا ،ضربان قلبت زیاد و افتادگی دریچه میترال دارم که زیاد مهم نیست