2777
2789
عنوان

مشکل قلبم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم دریچه قلبش بازه

مشکل قلبی مثل سکته قلبی یا مرگ ناگهانی به علت ایست قلبی

اگه دردت با حرکت کردن و فعالیت بیشتر نمیشه و فقط شب موقع خوابه و بیشتر از نیم ساعت طول میکشه تقریبا مطمعن باش قلبی نیس به خصوص اگر جدیدا مضطرب شدی

مشکل قلبی مثل سکته قلبی یا مرگ ناگهانی به علت ایست قلبیاگه دردت با حرکت کردن و فعالیت بیشتر نمیشه و ...

جوابم ک نمیتونم گوشی دستم بگیرم دیگه .

پریشب از خواب پریدم قلبم تیر میکشید.

نوار زیاد دادم اکو ندادم.دارو آرامبخش میخورم و پرانول و..نه فعالیت ندارم

استرس داری دیگه قربونت برم شرایط هم بده مزید برعلت شده

نفس عمیق آگاهانه بکش بهتر می شی قشنگم

نوار زیاد دادم اکو ندادم.دارو آرامبخش میخورم و پرانول و..نه فعالیت ندارم

منج اتفاقا همین الان گریه میکردم بالای سینه چپم دردمیکنه فک میکنم از قلبه اونقد دلم گرفته ک حدنداره روزگارمونو سیاه کردن

23 سالمه...

اگر نوارهایی که دادی مشکلی نداشته نگران نباش عزیزدلم

ی اکو محض احتیاط بده پزشک متخصص قلب برات بنویسه و انجام بده که شرح حالت رو هم بگیره

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

منم خیلی اینطوری میشم تقریبا دو هفته یه بار،قفسه سینم درد میکنه گاهی میسوزه گاهی تیر میکشه دوسه روز مداوم اذیت میکنه شب وروز ،خود به خوددردمیکنه خود به خودم خوب میشه

شماهم نگران نباش برو یه نوار قلب واکو بده خیالت راحت بشه ، انشاالله که چیزی نیست