2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شکم

217 بازدید | 21 پست

از چه ماهی شکم مشخص میشه؟من اصلا شکم ندارم.بعصی وقتا شک میکنم اصلا بچه ای هست یا نه😒

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

خوش ب حالت ☹

من این چند وقت اخیر بخاطر داروهایی ک میخورم، شکمم خیلی اومده جلو. پهلو هم ندارم فقط شکم دارم. همه فک میکنن باردارم 😕

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا از ماه پنج به بعد

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

من از ٦هفته با اين ورم افتضاحي ك داشتم همه فهميدن 

ولي چند روز پيش رفتم كلاس ي خانومه اومد شكمش صاف و كمر باريك تازه توي هفت ماه بود خيلي تعجب كردم واقعا خوشبحالش 

تو هم سعي كن جاي اينكه خودت وزن اضاف كني بچت وزن بگيره خودت لاغر بموني ن زياد چاغ ن لاغر 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

من کلا شکم نداشتم تا جایی ک وقتی رفتم توی زایشگاه همراه یکی از بیمارا به مامانم گفته بود چرا انقدر استرس داری الان معاینش میکنن میاد ..مامانم گفته بود رفته زایمان کنه خانمه انقدر تعجب کرده بود ک وقتی زایمان کردم اومد پرسید بچت چندکیلو بود 😂😂😂

من از ماه هشت عزیزم  اونم اگه نمیگفتم باردارم هیچکه نمیفهمید 😕

واای..چه خوب.منم دوس دارم اینجوری باشم.فقط ترسم اینه اگه نیاد جلو استرس میگیرم بچم چیزیش باشه.بچت دختره؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

منم شکم دراوردم البته کوچولو هنوز هفته ۱۲

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
واای..چه خوب.منم دوس دارم اینجوری باشم.فقط ترسم اینه اگه نیاد جلو استرس میگیرم بچم چیزیش باشه.بچت دخ ...

من 16 گیلو زیاد شدم فقط نمیدونم چرا شکمم بزرگ نشد 😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔