2777
2789

House حالت فیزیکی داره

Home ینی خونه جایی که تعلق داری بهش

جمع fish خودشه

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

homeحس تعلق هم میده یه جور حس عشق houseصرفا خونس جمعfishهم همون fish

مثلا بخوام بگم قراره خونه رو تمیز کنم کدوم رو باید بگم؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

House حالت فیزیکی دارهHome ینی خونه جایی که تعلق داری بهشجمع fish خودشه

توی جزوه fishes هم اورده 😔میتونیم بگیم اگر انواع ماهی ها مدنظر باشه میشه fishes?

مثلا بخوام بگم قراره خونه رو تمیز کنم کدوم رو باید بگم؟

ببین مثلا برای همین تمیزی هوس ب کارمیره اما برا مثلا بیا خونه هوم بکارمیره

هوم احساس درش هست اما هوس نه فقط جنبه فیزیکی. خونه رو داره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

Fish جمعش هم همون فيش هست

Home بيشتر فضاي داخلي خونه است ك احساس ارامش داري توش و زندگي ميكني

House بيشتر كلي هست مثلا ميپرسي خونت كجاست ؟ يا مثلا يه خونهيا ساختمون رو از بيرون ميبيني

House منظور ماهیت فیزیکی خونه اس.Fish هم جمعش میشه همون fish مگه اینکه بخواد به گونههای مختلف ماهیها ...

چرا نمیتونم فرق house و home رو بفهمم😞توضیح واضح تری نداره؟

توی جزوه fishes هم اورده 😔میتونیم بگیم اگر انواع ماهی ها مدنظر باشه میشه fishes?

من که اصلا نشنیدم جمع ببندن

مامانم هم معلم زبانه اونم نشنیده

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست