2777
2789

house بیشتر به فضای بیرون و فیزیکی خونه گفته میشه home داخلش

fish اگر چندتا ماهی از یک نژاد باشن جمع نمیشه ولی اگر نژادشون متفاوت باشه میگیم fishes

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ببین مثلا برای همین تمیزی هوس ب کارمیره اما برا مثلا بیا خونه هوم بکارمیره هوم احساس درش هست اما هوس ...

مرسی عزیزم😍الان متوجه شدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونم فرق house و home رو بفهمم😞توضیح واضح تری نداره؟

This is my home. Where I've grown.

Where are you headed?

I'm going home

این جا خونست. جایی که بزرگ شدم

کجا میری؟ دارم میرم خونه.

What is you favorite kind of house?

What makes a house feel like home?

خونه مورد علاقت چیه؟

چی باعث میشه یه خونه (بنای فیزیکی) حس خونه بده(حس راحتی امنیت تعلق داشتن به جایی)

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

This is my home. Where I've grown.Where are you headed?I'm going homeاین جا خونست. جایی که بزرگ شدمک ...

مرسییی😍😍خیلی خوب توضیح دادین🥹

ببخشید میدونم شاید خیلی ساده باشه ولی چه موقع فقط میگیم goچه موقع میگیم go to?مثلا I go to home.درسته؟ یا فقط باید بگیم I go home?

مثلا بخوام بگم قراره خونه رو تمیز کنم کدوم رو باید بگم؟

خب خونه قسمتهای مختلف داره مثلا bed room اتاق خواب

Kitchen اشپزخونه و....

Home در کل جایی که emotion و روابط عاطفی هست بکار میره

ولی house توصیف ماهیت فیزیکی داره. We bought a new house .خونه جدیدی خریدیم

مرسییی😍😍خیلی خوب توضیح دادین🥹ببخشید میدونم شاید خیلی ساده باشه ولی چه موقع فقط میگیم goچه موقع می ...

خواهش میکنم💕

حرف اضافه رفتن به مکان to هست ولی کلمه home این حرف رو نمیگیره

مثلا

I go to the gym. I got to Italy.

I go home

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

خواهش میکنم💕حرف اضافه رفتن به مکان to هست ولی کلمه home این حرف رو نمیگیره مثلا I go to the gym. I ...

خیلی لطف کردین😍❤️❤️