2777
2789
عنوان

خواهر نفهمم

155 بازدید | 17 پست

خواهر ۱۲ سالم خیلی نفهمه همش تو فکر گوشی و خوراکیه و خیلی هم خرج میکنه ، هرچیزی میخوره میریزه رو زمین، مامانمم عین خیالش نیست و تربیتش نمیکنه، اونروز بعد مدتها امدم خونمون دیدم زمین کثیفه و همجا خوراکی و اشغال ریخته😕مامانم نتونسته تربیتش کنه، و منم روش داد میزنم منو دعوا میکنه

بعد مهمونم امده بود برامون زمین باز اشغال پاشغال ریخته بود، مامانم عین خیالش نیست ک ابرومون میره

کلا تمیز نمیکنه نمبذاره منم خواهرمو تربیت کنم

شما بودین چیکار میکردید؟

من ۱۲ سالم بود خیلی تو فکر تمیزی خونه بودم و همش تمیز میکردم سالن رو و دکوراسیونو تغییر میدادم کلا

ولی خواهرم کلا بی تربیته

خدایا واسه همه خوب بساز❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل نمیزاره دعواش کنی خودش تمیز کنه مادرت

بعد به من میگه مبخوای غر بزنی تمیز نکنن😕😕

عین خیالش نیست مثلا زنداییم میاد پاش میخوره ب این چیز میزای زمین

ببخشیدا ولی هی تربیت تربیت نکن شما هم تربیت شده همون مادری که خواهرت تربیت شده. تربیت شدن با دعوا و ...

نه اتفاقا من پیش خاله هام و مامان بزرگم تربیت شدم، اشپزیم و تمیزیم و سلیقم به اونا رفته کلا

عزیزم شما مسئول تربیت کردن خواهر تون نیستید و اون رو هم حتی با خودتون مقایسه نکنید هر بچه ای توی یه سن خاصی تعریف نظم رو یاد میگیره یک عده بعد از بلوغ و جوانی و یه عده توی کودکی

نه اتفاقا من پیش خاله هام و مامان بزرگم تربیت شدم، اشپزیم و تمیزیم و سلیقم به اونا رفته کلا

هرچی هم که باشه مسئولیت تربیتش با شما نیست با مادرته نمیدونم چرا خواهر بزرگا اصرار دارن باید کوچیکارو تربیت کنن

ولش کن بزار بریزه اگه مادرت مشکلی نداره خودش جمع میکنه نهایتا بهش با مهربونی و لحن خوب بگو بیا باهم جمع کنیم. از همین کلمه نفهم که بهش میگی ادم متوجه میشه چرا گوش نمیده بهت

عزیزم شما مسئول تربیت کردن خواهر تون نیستید و اون رو هم حتی با خودتون مقایسه نکنید هر بچه ای توی یه ...

اخه هرچیزی هم بهش میگی میگه مگه من گفتم تمیز کنی؟؟ و فلان

زبونش کلا درازه

من کلی جارو زدم سالن رو، دیدم این دخترک نفهم بیسکوییت دستشه و راه میره تو خونه و میخوره😕

خب خودت تمیز کن اگه ناراحتیاونایی که تو اون خونه هستن مشکلی ندارن

خب من ی وقتایی نیستم و ماهی یبار میام خونه

یعنی حق ندارم بیام ی جای تمیز؟

اونروز ک امدم خونمون ی اسپری چند منظوره راپیدو گرفتم کلی چربی های اشپزخونه و کابینتا رو تمیز کردم جوری که تا چند روز دستم جون نداشت😐

مگه من فقط باید کلر کنم

هرچی هم که باشه مسئولیت تربیتش با شما نیست با مادرته نمیدونم چرا خواهر بزرگا اصرار دارن باید کوچیکار ...

اخه مامانم میگم ک براش اونقدا مهم نبس هفته ای یک بار جارو میکنه، اونروز زنداییم امد، خونمون مثل زباله دونی بود انقد نون و بیشکوییت ریخته بود روی زمین