2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول خوب خودتو تو دلش جا کن.فک میکنی چه چیزی سد راهته؟

نمیدونم اسمش چیه غروره؟ و یا چیز دیگه

ولی تا حالا چند تا از پسرای دانشگاه بهش پیشنهاد دوستی و حتی خواستگاری دادن 

تو یه کلام گفت نه 

خیلی میترسم جوابش به منم منفی باشه 

این هم میدونم که کسی تو زندگیش نیست از دوستاش پرسیدم

من از مردای با عرضه و باهوش و با درک و کمالات خوشم میاد که برام مثل یه دوست باشه.  دخترا از پسرایی که فقط به شکم و  مسایل مثبت هیژده فک میکنن متنفرن 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

از خودت بگو ببینیم اصلا شرایط دل بردنو داری یا نه؟😩

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
نمیدونم اسمش چیه غروره؟ و یا چیز دیگه ولی تا حالا چند تا از پسرای دانشگاه بهش پیشنهاد دوستی و حتی خ ...

خب خیلی خوبه با دوستاش در ارتباطید.مثلا ممکنه یه سری معیارایه ثابت واسه همسر داشته باشه که خب اون اشخاص فاقدش بودن.میتونید از دوستاش کمک بخواید تا از زیره زبونش بکشن .یا مثلا  تجربه شکسته عشقی و دلسرد شدن از جنسه مخالف 

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
شما بپرس تا بگم

نمیدونم...مثلا خصوصیات اخلاقی و ظاهریت رو بگو

تصورت از عشق چیه

و از این چیزا

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

اول اینکه ظاهر آراسته خیلی مهمه مخصوصا کفش و مو برای خانما خیلی مهمه. 

دوم اینکه موقر باشید یا کم حرف و مرموز ودر عین حال یکم با احترام مهربونی کنید و یا اینکه شاد و پر انرژی باشید اما توجه خاصی به کسی نکنید تا خودشون طلاش کنن و بخوان شما رو جذب کنن(ببینید کدوم به شخصیت خودتون می خوره و هم اینکه دختر مورد علاقه تون خودش چه خصوصیاتی داره معمولا آدما فردی ک مکمل خودشون باشه رو می پسندن نه کسی که مثل خودشون باشه)

مبادی آداب باشید و همیشه اتکلنتون پخش باشه و هر روز صبح ریش بزنید این هم عمومیه

موفق باشید. و هر چه زودتر برید خواستگاری و‌دست از این قایم موشک بازی و دلبری ها بردارید