djsonami مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 465 عنوان عمل بيني 47 بازدید | 9 پست کسی عمل بینی انجام داده؟راضی بودین؟ مشکل تنفسی اینا دارین و اینکه خیلی مراقبت میخواد؟ و چشمانش آغاز داستان بودند.❤️A❤️ 1404/10/22 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 10087 راضیمنه مشکلی نبودمراقبتم مواظب باش چیزی نخوره بهش نه زیاد ، عمل راحتی بعد دو هفته اوکی دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
soylen عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1220 من عمل کردم ۲۸ روزه مشکل تنفسی قبلا داشتم الان راحت نفس میکشم مراقبتشم نباید غذا های تند و شور و سسی اینا بخوری مواظب باشی ضربه نخوره با دو تا بالش بخابی تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن
djsonami مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 465 من عمل کردم ۲۸ روزه مشکل تنفسی قبلا داشتم الان راحت نفس میکشم مراقبتشم نباید غذا های تند و شور و سسی ... تا آخر عمر تند و شور نخوریم؟ چطوری با دوتا بالشت بخوابیم و اینکه اگه شب بی هوا برگردی ممکنه چپ شه بینیت؟ و چشمانش آغاز داستان بودند.❤️A❤️
djsonami مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 465 خیلی راضیم نه مشکل ندارم میگن تو سرما آبریزش اینا داری و همیشه حس میکنی بینیت پره درسته؟ یا اینکه نباید محکم پاک کنی و چشمانش آغاز داستان بودند.❤️A❤️
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 9044 میگن تو سرما آبریزش اینا داری و همیشه حس میکنی بینیت پره درسته؟ یا اینکه نباید محکم پاک کنی نه والا تو سرما حس ابریزش ندارماره باید آروم پاک کنی
soylen عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1220 تا آخر عمر تند و شور نخوریم؟ چطوری با دوتا بالشت بخوابیم و اینکه اگه شب بی هوا برگردی ممکنه چپ شه بی ... نههه نهایتا تا ۲ . ۳ ماه نه نگران نباش هیچی نمیشه منم بعضی موقع ها برمیگشتم به پهلو چیزی نمیشد البته به من همون روزی که تامپون کشیدم گفت اگه خسته شدی میتونی به پهلو بخابی تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن