2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر در نمیارم ولی انشالله که مشکلت حل بشه

من این ماه امپول ازادسازی زدم امروز که ۷ روزه گذشته از پریم بیبی چکم هاله کمرنگ انداخت الان نمیدونم باردارم یانه

شما امپول زدین یا امتحان نکردی تا حالا؟

من واقعا تو حسرت بچه دارم افسرده میشم و کامل خودمو باختم

همین

همینو ۱۰ سال دیگه میفهمی ارزششو نداشت

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

سر در نمیارم ولی انشالله که مشکلت حل بشه من این ماه امپول ازادسازی زدم امروز که ۷ روزه گذشته از پریم ...

بله زدم

خیلی زود بی بی چک زدی و اون امپولا باروری کاذب نشون میده

3 روز بعد موعدت باید بزنی عزیزم

ایشالله بله نگران نباش خدا بزرگه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

یه چیزی بهت بگمبعد از ۱۰ سال به خودت میای میبینی ارزششو نداشت

موافقم ولی به هرحال حق مادر شدن هم چیزی نیست که ادم اسون ازش بگذره

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

بله زدم خیلی زود بی بی چک زدی و اون امپولا باروری کاذب نشون میده3 روز بعد موعدت باید بزنی عزیزم

امروز ۷ روز از موعودم گذشته هاله انداخت

۳ روز بعد موعدم زدم منفی بود همون روز و فرداش در حد دو قطره لکه داشتم یعنی میشه لک های لانه گزینی باشه؟

برام دعا کن

چشم
ایشالله بیای خبر بارداریتو بدی و نینیت سال بعد همین موقع بغلت باشه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،