2777
2789

بچه ها برا منم دعا کنین منم دو ماه پیش تو هفت هفته سقط کردم..... دعا کنین این ماه باردار باشم

منم دعا میکنم برا همتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

موافقم ولی به هرحال حق مادر شدن هم چیزی نیست که ادم اسون ازش بگذره

منم ۱۲ سال پیش توی همین موقعیت بودم و الان میبینم ارزش اون همه حرص و جوش رو نداشت

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

امروز ۷ روز از موعودم گذشته هاله انداخت۳ روز بعد موعدم زدم منفی بود همون روز و فرداش در حد دو قطره ل ...

عزیزم من اشتباه متوجه شدم ببخشید

اره ممکنه حتما برو ازمایش بده امروز انشالله ک مثبتی

هغیییی

من این ماه دو تا فولیکول 20 و 14 داشتم روز یازده پریود، اما همسرم مورفولوژیش 3 هست با حرکت صفر و دی آی اف 31!!! منم افسرده شدم شدید... حتی با همین وضعیت خراب هم نتونستیم اقدام داشته باشیم...

هغیییی من این ماه دو تا فولیکول 20 و 14 داشتم روز یازده پریود، اما همسرم مورفولوژیش 3 هست با حرکت صف ...

چه داروهایی مصرف میکنه همسرت؟

منم همینم با مورفولوژی 4 که دیروز بهمون گفتن برید ای وی اف

چه داروهایی مصرف میکنه همسرت؟منم همینم با مورفولوژی 4 که دیروز بهمون گفتن برید ای وی اف

یک عالمه مکمل داده اما چیزی که دکترها نمیگن اینه که سبک زندگی مردهای ما افتضاحه. سه سال پیش ما در اقدام دوم بچه دار شدیم که الان نزدیک سه سالشه یعنی آنقدر زود شد که من وقت نکردم فولیک اسید بخورم. حالا بعد 3 سال چرا باید آنقدر افتضاح باشه؟؟؟ شبا تا دیر وقت بیدار موندن همش تو گوشی بودن ورزش نکردن اینا دلیلشه تنها راه درست کردن مورفولوژی تغییر سبک زندگیه که شوهر من اهلش نیست