2789
عنوان

نودل‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
یکم کره بریز دوتا دونه سیر رنده کن تفت بده تیکه های کوچیک مرغو بریز تفت بده ادویه بهش اضافه کن فلفل ...

مرسی

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

من فقط ادویه بهش اضافه میکنم فلفل زیاد پودرسیر اویشن ادویه جوجه و چاشنی جوجه کره زعفرونی خیلی خوشمزه میشه

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون پودرشو توی آب نزن. وقتی که نرم شد و ریختی توی کاسه، بعد پودرشو قاطیش کن خودتم یکم فلفل اضافه کن توش.

وقتی داره میپزه یکم رب خوش طعمش میکنه

سوسیس یا کالباس هم میتونی ریز کنی بریزی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من فقط ادویه بهش اضافه میکنم فلفل زیاد پودرسیر اویشن ادویه جوجه و چاشنی جوجه کره زعفرونی خیلی خوشمزه ...

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

من مثل چینی ها زرده تخم مرغ خام میریزم روش خیلی خوبه

چطوری بریزم؟ موقع پخت بریزم مثلا وقتی که آب داره