2789
عنوان

نودل‌‌

193 بازدید | 22 پست

خانما چی بزنیم توی این نودلا آماده که خوشمزه تر شه بجز مواد دخل بسته

مثلا تخم مرغ آبپزی چیزی

چطور درست کنم؟

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من یه دوست دیوونه ای دارم تو نودل مرغ چیبس سرکه ای میریزه میگه خوشمزه اس😬😐

واییی

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

بستگی به سلیقه ات داره

مرغ

جعفری

سیر

پیاز

سیب زمینی

نخود فرنگی

هیچ

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

هویج ریز شده و ذرت و نخود سبز و مرغ ریش ریش پخته شده و کمی گشنیز جعفری.چینی ها معمولا این طوری درست ...

دست شما درد نکنه

سیر یکم رنده کن با کره تفت بده بعد رب بزن و یکم ادویه های دلخواهت تفت ک خورد یمقدار آب اضافه کن به این بعد نودلتو جدابپز بریز تو این سس با ادویه خودشو یکم سس قرمز مخلوط کن دیدی خیلی غلیظه یکم اب بریز اگ دلت خواست کنارش سوسیس سرخ کن یا همون تخم مرغ و پنیر پیتزا

و نوش جان

دخترم توش گاهی پیاز و کدو میریزه ،زود میپزن گاهی هم پنیر میریزه و یه تخم مرغ توش میشکونه یه کم رب هم ...

مرسی تشکر

سیر یکم رنده کن با کره تفت بده بعد رب بزن و یکم ادویه های دلخواهت تفت ک خورد یمقدار آب اضافه کن به ا ...

ما توی خوابگاه پودر سوپ آماده رو میریزیم میزاریم بپزه خوب بعد نودل میریزم روش خیلی خوب میشه

یکم کره بریز دوتا دونه سیر رنده کن تفت بده تیکه های کوچیک مرغو بریز تفت بده ادویه بهش اضافه کن فلفل و نمک و اویشن بعد قارچ ورقه ای بریز یکم کنجد بعد سس تند یا قرمز بریز ادویه خود نودل درشو بزار نیم ساعتی بمونه با شعله کم بعد نودل آبکش شده رو اضافه کن