2821
2789
عنوان

گپ و گفت و مان

106 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

وقت بخیر

کسی هست کمی گپ بزنیم

یا در مورد تحصیل در رشته دندانپزشکی بخواد بدونه یا اینکه در مورد درمان دندانپزشکی سوالی داشته باشه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از اسمشم میترسم

من رفتم چند ماه پیش دندون عقلمو کشیدم ، برای اولین بار بود دندون میکشیدم درد نداشت فقط بخشی ک آمپول زد برای بیحسی اون یکم درد داشت 😂

از اینجا نیز میروم، در نبود اسب ، بجای خر سواری، پیاده رفتن را ترجیح میدهم

خب بپرس 😅

من چندتا از دندونام پوسیدگی دارن و حساس شدن به غذا های سفت و اب سرد و گرم

ولی فعلا نمیتونم برم برای ترمیم

تابستون میخوام برم

الان هی استرس دارم تا اون موقع دندونام خراب نشن😷

من چندتا از دندونام پوسیدگی دارن و حساس شدن به غذا های سفت و اب سرد و گرمولی فعلا نمیتونم برم برای ت ...

خب شما نمیتونید تا تابستون ، دندوناتون رو درست کنید اما حداقل میتونید روند پوسیدگی رو متوقف کنید با این راهکارها:

روزی دوبار ، صبح و شب مسواک بزنید، سعی کنید که صبح ها از خمیردندان استفاده کنید و اینکه صبح بعد از صبحانه مسواک بزنید.

دوم اینکه از نخ دندان بعد از هر سه وعده استفاده کنید و با حوصله بین تمام دندان ها عبور بدین... البته نکته مهم اینه که همیشه قبل از مسواک نخ دندان بکشید ، بعد دهانتان رو شست و شو بدین و بعد مسواک بزنید

چه جالب، پس تجربه بدی نداشتین

نه اصلا خیلی دندونپزشک خوبی بودن بدون هیچ استرسی توی هر مرحله نظرمو میپرسیدن ، به شخصه خودم تحملم بالاست و دردای کوچیک رو اصلا حس نمیکنم ، این برای خود دندونپزشک هم جالب بود که کلا تو اون بازه بیست تا نیم ساعت هیچ اخ و ناله ای نداشتم 😂

خب شما نمیتونید تا تابستون ، دندوناتون رو درست کنید اما حداقل میتونید روند پوسیدگی رو متوقف کنید با ...

بله بله ممنون از شما

نه اصلا خیلی دندونپزشک خوبی بودن بدون هیچ استرسی توی هر مرحله نظرمو میپرسیدن ، به شخصه خودم تحملم با ...

چه خوب... پس شما بیمار خوبی به حساب میاین از نظر دندانپزشک ها...

گاهی اوقات بیمار خیلی وسواس داره یا خیلی میخواد همه چیز رو بدونه یا اینکه میگه آمپول نزن درد داره این کار رو نکن اون کار رو بکن... خلاصه اینکه اذیت میکنن و شما جزو این موارد نیستید... آفرین