2777
2789
مذهب هم انسانیت رو میگه. لعنت به کسایی که به نام مذهب مال مردم رو خوردن و باعث بدبینی مردم به دین ...

دقیقااا

بنظرم کسی که واقعا به خدا اعتقاد داره سعی میکنه شخصیت حرفهای داشته باشه که بتونه نگاه ویژه خالقش رو کسب کنه

با 20 تومن اول زندگی برای دو نفر ب نظرم بشه زندگی رو شروع کرد البته من شهر تهرانو نمیگم اونجا گرونه

همین سال اول دوم قرار نیس ازدواج شکل بگیره

کسی که مذهبی واقعی باشه خود خدا روزی رو براش میرسونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما چهار نفر آدم با همین داریم زندگی میکنیم😂 البته من دستم تو جیب خودمه ولی بازم..سه نفر آدم با همین ...

آفرین واقعا

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍

همین سال اول دوم قرار نیس ازدواج شکل بگیرهکسی که مذهبی واقعی باشه خود خدا روزی رو براش میرسونه

دقیقا حرفی ک من میزنم، کسی تلاش کنه اعتقاد داشته باشه خدا روزیشو میرسونه بیشترم میرسونه، بعضیا ولی اعتقاد ندارن ب این

The road knows my pain, the helmet hides it

چرا اینجوری میشه چرانشه با برنانه ریزی میشه

خب چرا از اول انقدر به خودش سختی بده

با یه نفر که شرتیطش بهتره ازدواج کنه

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍

خب چرا از اول انقدر به خودش سختی بدهبا یه نفر که شرتیطش بهتره ازدواج کنه

والله الان کسی که خونه وماشین داشته باشه حقوقش ۲۰باشه خیلی خوبه تا اینکه خونه نداشته باشه و حقوقش ۵۰ باشه

دقیقا حرفی ک من میزنم، کسی تلاش کنه اعتقاد داشته باشه خدا روزیشو میرسونه بیشترم میرسونه، بعضیا ولی ا ...

ولی من خیلی اعتقاد دارم🥲

اونی که واقعا سمت خدا بره خود خدا از جایی که فکرشو نمیکنه روزی رو براش میرسونه

من اینو تو زندگی واقعاا حس کردم و جایی که تو بدترین شرایط بودیم انگار یه دست غیبی از جایی که حتی به فکر ما نرسیده بود مشکلمون رو حل کرد💫

با 20 تومن اول زندگی برای دو نفر ب نظرم بشه زندگی رو شروع کرد البته من شهر تهرانو نمیگم اونجا گرونه

والا تهران ارزون تر از شهر ماست...ما میریم تهران بعضی خوراکیا رو از اونجا میخریم میبینیم ارزون تر در اومد...یا لباس و لوازم خونه اونجا ارزونتره از شهر ما...ما رفتیم از تهران مبل خریدیم آوردیم چون قیمتش از شهر ما خیلی مناسبتر بود...حالا ما پاریس نیستیما :))) تبریزیم

پیدا بشه بقیش مهم نیس😂در این حد نایاب شدن🫠💔....

وای تو خیلی بچه ای☹️بخدا زندگی به این راحتی ای که فکر میکنی نیس

به عنوان کسی که ازدواج کردم بهت میگم ما آدما خودمون ارزش خودمونو مشخص میکنیم.اگه همون اول بخوای به در آمد انقدر کم قانع باشی یعنی ارزشتو در همون حد میبینی و وای به حال بعد

خب چرا از اول انقدر به خودش سختی بده با یه نفر که شرتیطش بهتره ازدواج کنه

یه جاهایی ادم دیگ درامد مد نظرش نیس

معیارهای خاص تر و حرفه ای تر رو در نظر میگیره

و قطعا کسی که میگه ۲۰تومن هم براش خوبه حتما خودش یا درامد داره یا شرایط اوکیی داره که دیگه درامد پسره براش معیار نیست

والله الان کسی که خونه وماشین داشته باشه حقوقش ۲۰باشه خیلی خوبه تا اینکه خونه نداشته باشه و حقوقش ۵۰ ...

گرفتی منو؟مطمعنا کسی که خونه و ماشین داره شرایطش بهتره

من میگم کلا از اینا بهتر باشه😅