2777
2789
وای تو خیلی بچه ای☹️بخدا زندگی به این راحتی ای که فکر میکنی نیس به عنوان کسی که ازدواج کردم بهت میگ ...

خواهرم قطعا کسی که میگه با ۲۰ تومن هم اوکیم خودش شرایطش خوبه و نیاز به درامد شوهر نداره...

وای تو خیلی بچه ای☹️بخدا زندگی به این راحتی ای که فکر میکنی نیسبه عنوان کسی که ازدواج کردم بهت میگم ...

ما ی دوستی داشتیم رفت ازدواج کرد هیچی نداشت پدرو مادرم نداشت، داشت کارو کاسبیشو رونق میداد تو عقد خانمش طلاهایی ک پدرش براش گرفته بودو داد ب این رفیق ما ک کسبو کارشو رونق بده! عملا درامدی نداشت زیاد، البته بعدا بیشتر براش خرید! با اینکار زن عزیزتر شد پیش کل خانواده و زندگیش سروسامون گرفت. اینی ک شما میگی داری با پول روی خودتون ارزش میذارید. خوبه درامد زیاد باشه ولی اینکه ارزشتون با پول مشخص بشه رو توهین میدونم. و اینجور اعتقادات ممکنه بقیه رو هم گمراه کنه. این داستانی هم ک گفتم از خودم در نیوردم چون ب هرکسی ک گفتم باور نکرد ولی خب حقیقته،انشالله موفق باشید

The road knows my pain, the helmet hides it

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ی دوستی داشتیم رفت ازدواج کرد هیچی نداشت پدرو مادرم نداشت، داشت کارو کاسبیشو رونق میداد تو عقد خا ...

شما مردی و داری طرف همجنست رو میگیری

منم دارم یه نصیحت خواهرانه به همجنسم میکنم که به شما ربطی نداره

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍

وای تو خیلی بچه ای☹️بخدا زندگی به این راحتی ای که فکر میکنی نیس به عنوان کسی که ازدواج کردم بهت میگ ...

خب خواهرم قطعا کسی که میگه درامد برام مهم نیس اصن ۱۰ تومن باشه ۲۰ تومن باشه خب قطعا خودش شرایط اوکیی داره که دیگه نیازی به پول شوهر نداره

معیارهای دیگه رو در نظر میگیره

و اینکه معیار من هم جوریه که اگه طرف واقعی اهلش باشه خدا خودش هواشو داره

همون خدایی که گفته ازدواج کنید روزیش رو هم میرسونه

ما ی دوستی داشتیم رفت ازدواج کرد هیچی نداشت پدرو مادرم نداشت، داشت کارو کاسبیشو رونق میداد تو عقد خا ...

دقیقااا

این که بعضی از دخترا معیارشون پوله واقعاا حق دارن چون وضع جامعه رو دیدن ، گرونی رو دیدن و میخوان بعد ازدواج حداقل زندگی اروم تری داشته باشن

اونا نظرشون اینه

ولی من اعتقادم چیز دیگهای هست و انقدر ادم مثه چیزی که شما تعریف کردین دیدم و تو خانواده خودم تجربه کردم که دیگه معیارم یه چیز کم ارزشی مثل پول نیست

شما مردی و داری طرف همجنست رو میگیریمنم دارم یه نصیحت خواهرانه به همجنسم میکنم که به شما ربطی نداره

من هیچ وقت طرف طرف جنسمو نمیگیرم، چون ب جنسیت اهمیت نمیدم! مردا خیلی وقتا زندگی رو ب طرف مقابل زهر کردن اینو قبول دارم. سعی میکنم منطقی رفتار کنم نه از روی احساسات مثل شما ک سریع سنگر چیدید و جبهه گرفتید با خیلی از خانمها تا اومدم صحبت کنم ی چیزی گفتم ک ب مزاقشون خوش نیمد سریع جبهه گرفتن، و در مقابل چ توهین هایی کردن ک جوابشونو ندادم. ببخشید مزاحم شدم

دقیقااا این که بعضی از دخترا معیارشون پوله واقعاا حق دارن چون وضع جامعه رو دیدن ، گرونی رو دیدن و می ...

پول باید حواست باشه، چون میخوای زندگی کنی. هیچکس دوست نداره زندگیشو با بدبختی بگذرونه اینو همه پسرا موافقن، خیلی افراد کمی شاید موافق نباشن.ولی ارزش انسان رو من ب پول نمیدونم ک خیلی ها میدونن، و خیلی چیز های دیگه ک حوصله توضیح ندارم

ما چهار نفر آدم با همین داریم زندگی میکنیم😂 البته من دستم تو جیب خودمه ولی بازم..سه نفر آدم با همین ...

شما ازدواج کردین؟

برای چهار نفر یه چیزی خیلی بیشتر از ۲۰ تومن نیازه

پول باید حواست باشه، چون میخوای زندگی کنی. هیچکس دوست نداره زندگیشو با بدبختی بگذرونه اینو همه پسرا ...

اره خب یه درامد حداقلی برای شروع باشه

هر وقت شرایط بهتر شد ازدواج صورت میگیره

یه سوال شما خودتون ازدواج کردین؟

چون گفتین چهار نفر با ۲۰ تومن فکر میکنم یه چیزی بیشتر از این نیازه...

اره خب یه درامد حداقلی برای شروع باشههر وقت شرایط بهتر شد ازدواج صورت میگیرهیه سوال شما خودتون ازدوا ...

نه مجردم، برای دو نفر گفتم 20 تومن اول زندگی جوابه. بیشتر باید ب جنم اون فرد نگاه کرد ببینید میتونه کسب و کارشو رونق بده یا نه ، اهل تلاش هس یا نه.البته الان خیلی سخته