2777
2789
عنوان

تایپ پسرا🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علاوه بر توی حالت عادی طبق لیست اسی هم تایپ کسی نیستم😑🤣

سر صبحی احساس ناخواسته بودن گرفتم اصن 🥺😂

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

سر صبحی احساس ناخواسته بودن گرفتم اصن 🥺😂

🤣🤣🤣والا

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

قد ووزنت چقدره

۱۵۵

یا ۱۵۶

دقیق نمیدونم

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

خواهر منم دیدم دیگه😂اینا که هی میگن ساده دوسداریم کافیه یه داف از کنارشون رد شه ببینی با چشم قورتش ...

اخه خیلی اتفاق افتاده مثلا دیدم که هزار تا داف دور پسر سی سال بودن رفته چسپیده به ی دختر ساده و برعکس هم یه نوجوون هفده ساله عاشق یه پلنگ چن سال از خودش بزرگتر شده

اخه خیلی اتفاق افتاده مثلا دیدم که هزار تا داف دور پسر سی سال بودن رفته چسپیده به ی دختر ساده و برعک ...

چربطی به سن داره

من خودم حالم بهم میخوره میبینمشون🥸

God said to love your enemies. So i obeyed him and loved myself