2777
2789
عنوان

تایپ پسرا🎀

678 بازدید | 31 پست

واقعا بنظرتون درسته که دخترای جوجه و کوچولو و کیوت تایپ پسرای سی سال و سی به بالا هستن و دافا و پلنگا تایپ پسرای کمتر از سی سال هستن

من خودم دقیقا این برام اتفاق افتاده

نه😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ریزه میزه ام تایپ هیشکی نیستم یمدته 😐😂

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

خودت باشی خیلی بهتره و اصلا تایپ مردا مهم نیستش به همین تایپا انقدر خیانت شده

نه اصلا پسرا نباید تایپ داشته باشن

ولی خب می گم این جوری بوده تا حالا هر چی دیدم

چرا من تایپ کسی نبودم😑🫩🤣

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اخه دقیقا برای من همین اتفاق می افته اکثرا پسرای سی ساله و سن بالا روم کراش می زنن🫠با این که خودم ق ...

ربطی نداره

سلیقه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا من ریزه میزه ام تایپ هیشکی نیستم یمدته 😐😂

من علاوه بر توی حالت عادی طبق لیست اسی هم تایپ کسی نیستم😑🤣

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم