2777
2789
عنوان

دعا برای جلوگیری از سکته قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10633 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینترنت بزن صدرصد هست الانم میریزن رو سرت میگن دعا چیه کشک چی اش چی  هه واقعن واسه اعتقاد ...

بله چرا دکتری که 10سال تحصیل کرده رو قبول نداشته باشیم؟

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
منم همش تا یه جام درد میگیره میگم‌نکنه از قلبمه😀 شدم مضحکه دسته شوهرم.  بش فک نکن. مگه مشکلی ...

نه مشکل ندارم.اخه سینه سمت چپ یه وقت ها درد میگیره فک میکنم قلبه چکار کانل دادم سالم بودم

الا بذکر الله تطمئن القلوب
بله چرا دکتری که 10سال تحصیل کرده رو قبول نداشته باشیم؟

چرا امام صادقی ک برگزیده خداست رو قبول نداشته باشیم؟؟؟؟

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
چرا امام صادقی ک برگزیده خداست رو قبول نداشته باشیم؟؟؟؟

واسه این حرفتون سند دارید؟

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
چند وقته؟ ِبهتر نشدی؟ 

از آذر ماه پارسال هست.شش ماهه.چرا بهتر هستم .ولی فکر های منفی دست از سرم برنمیداره.باید هرروزه آیه الکرسی یا دعایی برای دفع بلا بخونم  تا خیالم راحت شه

از آذر ماه پارسال هست.شش ماهه.چرا بهتر هستم .ولی فکر های منفی دست از سرم برنمیداره.باید هرروزه آیه ا ...

دوباره برو پیش دکتر شرح حالت رو بگو 

شاید دوز داروت باید بیشتر شه

عزیزم انقدر نترس 

یک بار خودت رو از ته دل بسپار بخدا و ایمان داشته باش ک هر اتفاق و بلایی هم خیره 

دوباره برو پیش دکتر شرح حالت رو بگو  شاید دوز داروت باید بیشتر شه عزیزم انقدر نترس  یک ...

نمیدونم  توکل به خدا انشالله حافظ هممون  باشه.خیلی لطف کردی خانمی زنده باشید