2777
2789
عنوان

ازینا عکس

231 بازدید | 22 پست

نشستم نگین میچسبونم از بیکاری

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حوصلم سر رفته

برای توجه و تمرکز برای دخترم خریدم خودم نشستم پاش 🤣

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

چ جالب تا حالا ندیده بودم منجوق بزنن افرین قشنگه اسی خلاقیت داری👍👍👍😊💕

خودش اینجوریه

نگینهاشم باهاشه

من حلاقیتی نداشتم 😁

خودش اینجوریهنگینهاشم باهاشهمن حلاقیتی نداشتم 😁

واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت 😊💕👌😘

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗

واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت ...

قربونت

اره روی خودش چسب داره و شماره

نگینهاشم شماره داره

طبق شماره میچسبونی

قربونتاره روی خودش چسب داره و شمارهنگینهاشم شماره دارهطبق شماره میچسبونی

افرین افرین ب شما دسه کم ی کار هنری قشنگ انجام دادی از بیکاری و وقت هدر دادن بهتره😁

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗

آخی منم نقاشی الماسی میخواممم

من از یه مغازه توی پاساژ اندیشه گرفتم

بیا اون یکی تاپیکم عکس جدیدش اومد

چقدر زیبااا😍

حضوری خریدید یا آنلاین؟

یه سوال دیگه

شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش به حالت گفتن متنفرم؟😄

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چقدر زیبااا😍حضوری خریدید یا آنلاین؟یه سوال دیگه شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش ...

حضوری خریدم

اره همونم 😁