عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 عنوان ازینا عکس 231 بازدید | 22 پست نشستم نگین میچسبونم از بیکاری دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم. 1404/10/21 | 16:05 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101270 چ قشنگ شده تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 حوصلم سر رفتهبرای توجه و تمرکز برای دخترم خریدم خودم نشستم پاش 🤣 دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4150 چ جالب تا حالا ندیده بودم منجوق بزنن افرین قشنگه اسی خلاقیت داری👍👍👍😊💕 💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 چ جالب تا حالا ندیده بودم منجوق بزنن افرین قشنگه اسی خلاقیت داری👍👍👍😊💕 خودش اینجوریهنگینهاشم باهاشهمن حلاقیتی نداشتم 😁 دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4150 خودش اینجوریهنگینهاشم باهاشهمن حلاقیتی نداشتم 😁 واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت 😊💕👌😘 💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت ... قربونتاره روی خودش چسب داره و شمارهنگینهاشم شماره دارهطبق شماره میچسبونی دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4150 قربونتاره روی خودش چسب داره و شمارهنگینهاشم شماره دارهطبق شماره میچسبونی افرین افرین ب شما دسه کم ی کار هنری قشنگ انجام دادی از بیکاری و وقت هدر دادن بهتره😁 💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 آخی منم نقاشی الماسی میخواممم من از یه مغازه توی پاساژ اندیشه گرفتمبیا اون یکی تاپیکم عکس جدیدش اومد دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5966 چقدر زیبااا😍حضوری خریدید یا آنلاین؟یه سوال دیگه شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش به حالت گفتن متنفرم؟😄 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
گل_زیبای_نارنجی عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 11659 حوصلم سر رفتهبرای توجه و تمرکز برای دخترم خریدم خودم نشستم پاش 🤣 دقیقا منم یکی برا دخترم خریدم همشو خودم چسبوندم. خیلی ریزه کاریه بچه ها حوصله شون نمی شه
عزیزم_ببخشید_فرزند_لطفا مدیر استارتر عضویت: 1392/08/25 تعداد پست: 14653 چقدر زیبااا😍حضوری خریدید یا آنلاین؟یه سوال دیگه شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش ... حضوری خریدماره همونم 😁 دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.