2777
2789
عنوان

ازینا عکس

247 بازدید | 22 پست

نشستم نگین میچسبونم از بیکاری

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حوصلم سر رفته

برای توجه و تمرکز برای دخترم خریدم خودم نشستم پاش 🤣

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

چ جالب تا حالا ندیده بودم منجوق بزنن افرین قشنگه اسی خلاقیت داری👍👍👍😊💕

خودش اینجوریه

نگینهاشم باهاشه

من حلاقیتی نداشتم 😁

خودش اینجوریهنگینهاشم باهاشهمن حلاقیتی نداشتم 😁

واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت 😊💕👌😘

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

واقعا اخه گوبلن دیده بودم ک با نخ گوبلن می دوختن اما این مدل نه ب هر حال قشنگ درستش کردی تمیزه کارت ...

قربونت

اره روی خودش چسب داره و شماره

نگینهاشم شماره داره

طبق شماره میچسبونی

قربونتاره روی خودش چسب داره و شمارهنگینهاشم شماره دارهطبق شماره میچسبونی

افرین افرین ب شما دسه کم ی کار هنری قشنگ انجام دادی از بیکاری و وقت هدر دادن بهتره😁

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

آخی منم نقاشی الماسی میخواممم

من از یه مغازه توی پاساژ اندیشه گرفتم

بیا اون یکی تاپیکم عکس جدیدش اومد

چقدر زیبااا😍

حضوری خریدید یا آنلاین؟

یه سوال دیگه

شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش به حالت گفتن متنفرم؟😄

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چقدر زیبااا😍حضوری خریدید یا آنلاین؟یه سوال دیگه شما همون کاربری هستید که تو امضا نوشته بودید از خوش ...

حضوری خریدم

اره همونم 😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز