2777
2789
عنوان

تو رو قرآن یه لحظه بیاید

223 بازدید | 12 پست

بچه ها من فکر و خیال زیاد میکنم

تو زندگیمم مشکلات زیاد دارم فقط 19 سالمه بدنم یهو از چند سال پیش شروع کرد به آب شدن و لاغر شدم

ناگفته نماند بابامم لاغرع

منتهی به راهی ندارین من وزنم بره بالا لطفاً کمکم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواستو پرت کن بیخیالی رو تمرین کن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

خودم با شیره انگور

مثل شربت کن بخور

با توپک خرمایی سرچ کن . خرما رو له کن با مغز گردو و کنجد و پودر نارگیل مخلوط کن توپک کن با کف دست اندازه گردو. بزار یخچال و ر.وزی یکی دوتا بخور.

زیتون بخور بعد غذاهات که روده هات نرم کار کنه

فرنی درست کن نوش جونت کن

سوپ و آش و چیزایی که نرم بخور زیاد تا معدت جا باز کنه.

ببین سفت نگو تپل نمیشم این مغز ادمیزاد جوری خلق شده که هر چی بگی همونو ملکه میکنه و انجام میده

منو پزشکا گفتن تپل نمیشی ارثیه. ولی ۲۰ کیلو زیاد کردم

اهان قرص سیپروهپتادین من صبحها ناشتا از یک چهارم شروع کردم بعد کردم نصف بعد کامل. برا تموم شدنشم هم کم کم تموم کن.

یهو قطع نکن. خیلی اشتها اور

چیرای لاکچری باید بخوری با این وضعیت نمیشه خرید و اینکه باید استعدادش باشه من فقط استعداد لاغری دارم ...

نه من یه مدت دوستم میرفت دیدم همون چیزای معمولی که تو خونه میخوری، ورزش مخصوص برای افزایش وزن هم هست

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

نه من یه مدت دوستم میرفت دیدم همون چیزای معمولی که تو خونه میخوری، ورزش مخصوص برای افزایش وزن هم هست

یاشگاه تاثیر داره ولی نری باز برمیگرده

منم رژیم دوستم دیدم که هزینه دار نرفتم

شاید به دکتر تغذیه برم