چرا هیچکس به اون دختره بدبخت توجه نمیکنه اگه بهم بخوره چقدر میشکنه و ناراحت میشه همتون میگین برو بگو بهم بزنه مرد گنده رو زور که نمیکنن دختره رو بگیره عزیزم توهم اگه دوستش داری قبل اینکه خواستگاری بره یکم علاقه نشون میدادی خب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اون بهت حسی داره؟یعنی چیزی نگفته؟الان اگر هرکاری بکنی که اونا از هم دور بشن یا بهم بخوره خیلی ماج ...
منم از همین میترسم من حتی به روی خودم نمیارم ناراحتم ک کسی فکر خاصی با خودش نکنه کنارش نمیرم برام حرف درست کنن با بفهممن من دوسش داشتم حتی هزار بار گفتم چقدر دختر خوشگلیه
به ما نگفتننننن ک من رفتم اعتکاف آمدم عکس خواستگاری و دیدم
تاپیک قبلتو دیدم میگی خیلی بهت توجه میکرد و حواسش بهت بود همین خب دوست داشتنه خواستگارت هم بوده دیگه از این بالاتر خودتم میدونم یه حسی بهش داری خب قبول میکردی که هردو تون عذاب نکشید اون دختره بدبخت هم روهوا نمیموند