2777
2789
ن فک کنم اونن فکر میکنه من داشتم بی محلش میکردم الآنم اون داره همین کارو با من میکنه منم اصلا ناراحت ...

خودتو گول نزن پسرا مثل دخترا نیستن تو ذهنشون رویا بافی کنن

کسیو بخوان زمینم به اسون برسه به دستش میارن

الکی خودتو سنگ رو یخ نکن

چرا هیچکس به اون دختره بدبخت توجه نمیکنه اگه بهم بخوره چقدر میشکنه و ناراحت میشه همتون میگین برو بگو بهم بزنه مرد گنده رو زور که نمیکنن دختره رو بگیره عزیزم توهم اگه دوستش داری قبل اینکه خواستگاری بره یکم علاقه نشون میدادی خب

از یاد رفت قصه ما یاد ما بخیر....🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون بهت حسی داره؟یعنی چیزی نگفته؟الان اگر هرکاری بکنی که اونا از هم دور بشن یا بهم بخوره خیلی ماج ...

منم از همین میترسم من حتی به روی خودم نمیارم ناراحتم ک کسی فکر خاصی با خودش نکنه کنارش نمیرم برام حرف درست کنن با بفهممن من دوسش داشتم حتی هزار بار گفتم چقدر دختر خوشگلیه

چرا هیچکس به اون دختره بدبخت توجه نمیکنه اگه بهم بخوره چقدر میشکنه و ناراحت میشه همتون میگین برو بگو ...

به ما نگفتننننن ک من رفتم اعتکاف آمدم عکس خواستگاری و دیدم

چرا هیچکس به اون دختره بدبخت توجه نمیکنه اگه بهم بخوره چقدر میشکنه و ناراحت میشه همتون میگین برو بگو ...

عزیزم دقت کنی من خودمم تو پیامم گفتم دوست ندارم تاوان دل شکسته کسی و پس بدم

منم از همین میترسم من حتی به روی خودم نمیارم ناراحتم ک کسی فکر خاصی با خودش نکنه کنارش نمیرم برام حر ...

عزیزم....شرایط سختی داری واقعا اما مطمئن باش خدا میخواد یکی بهترشو برات جایگزین کنه،و سعیکن زیاد بهش فکر نکنی که ذهنت درگیرش نشه❤

یاسمنآ:)🎀

عزیزم....شرایط سختی داری واقعا اما مطمئن باش خدا میخواد یکی بهترشو برات جایگزین کنه،و سعیکن زیاد بهش ...

خودمم دقیقا دارم همین و میگم ک شاید قسمت بهتر از این بود :)

به ما نگفتننننن ک من رفتم اعتکاف آمدم عکس خواستگاری و دیدم

تاپیک قبلتو دیدم میگی خیلی بهت توجه میکرد و حواسش بهت بود همین خب دوست داشتنه خواستگارت هم بوده دیگه از این بالاتر خودتم میدونم یه حسی بهش داری خب قبول میکردی که هردو تون عذاب نکشید اون دختره بدبخت هم روهوا نمیموند

عزیزم دقت کنی من خودمم تو پیامم گفتم دوست ندارم تاوان دل شکسته کسی و پس بدم

افرین خودت خیلی فهمیده ای خوشم اومد تاوان دل شکستگی خیلی بده خودت عاقلی خودت سبک سنگین کن قضیه رو

تاپیک قبلتو دیدم میگی خیلی بهت توجه میکرد و حواسش بهت بود همین خب دوست داشتنه خواستگارت هم بوده دیگه ...

خواستگارم نبود عزیزم حتی حرفی پیش نکشید

اگه کسی ام اسم من و اون و میآورد میگفتن اختلاف سنی زیاده با اینکه گفتم با همین اختلاف سنی پسرخالم خواستگارم بود

خواستگارم نبود عزیزم حتی حرفی پیش نکشید اگه کسی ام اسم من و اون و میآورد میگفتن اختلاف سنی زیاده با ...

مگه چقدر زیاد بیشتر از ۱۰ سال مهم این بود میخواستت دیگه

مگه چقدر زیاد بیشتر از ۱۰ سال مهم این بود میخواستت دیگه

خب نیومد جلو به قول این کاربر اگه منو میخواست زمین و زمان و میدوخت بهم

بعد نمیفهمم چرا این وسط داره به من بی محلیه میکنه انگار من باید میگفتم دوستش دارم یا میرفتم خواستگاری