2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا پسرداییم داره به من بی محلی می‌کنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 54 پست
اون بخشش که نیومده جلو دلیل زیاد میتونه داشته باشهولی حرف اونی که بهت گفت درسته همون احتمالهدیگه الا ...

من حرفی نزدم فقط بهش گفتم ناراحتم همین

گفت بشین اینجا کنارش منظورش بود منم نشستم یکم بعد رفتم

فقط ناراحتم ک واقعا بخاطر رفتار های من اینجوری شد؟

اگه فک میکنی بعدا حسرت میخوری که چرا این روزا هیچ کاری نکردی ، یه کاری بکن . ببین چرا اینجوری میکنه. ...

خب دیگه رفت دیگه :)))) داشتم عکس های خواستگاریش و میدیدمممم

کم مونده بود گریه کنم

چیکار میتونم بکنم آخه جلو زن داییم بگم چرا بی محلی میکنی بهم ؟ زنگ بزنم با پیام بدم فردا داستان بشه اصلا بگم چرا زنگ زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانمم اینو میگه چون داییم چندبار گفت اینو

اگه واقعا دوستت داره ولی به خاطر حرف مامانش جلو نمیاد ، بعدا باید تو زندگیش همش بجنگه. با خودش و دلش .

من میدونم زندگیش چه شکلی میشه . گاهی میگه زن خودم خوبه و چه خوب شد که باهاش ازدواج کردم . گاهی هم یهو از درون خالی میشه و فیلش یاد هندستون میکنه.

خب من ک نباید از اون خواستگاری میکردم عزیزم اونا خواستگاری کردنننن آمدن خونمون . من باید چیکار میکرد ...

بحث شاید همون خواستگاری و صمیمیت بوده با پسرخاله.

بعدشم خودش هم میتونست انقدر لفتش نده اگه قصدی داشت.

ولی در کل تموم شد همه چی اون دیگه متاهل شده و داره میشه و برای حفظ زندگی جدیدی که تشکیل داده لازمه بجز همسرش ، محبت و توجه ش رو صرف کسی نکنه.

بحث همون خواستگاری و صمیمیت بوده با پسرخاله. بعدشم خودش هم میتونست انقدر لفتش نده اگه قصدی داشت.ولی ...

مسئاه اینه محبت نمیکنه بهش

داییم میگفت اصلا نمیره پیشش دختره میاد دختره زنگ میزنخ

به دختره گفته دماغت و عمل کن

چند سال اختلاف سنی داشتید

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

خب دیگه رفت دیگه :)))) داشتم عکس های خواستگاریش و میدیدمممم کم مونده بود گریه کنم چیکار میتونم بکنم ...

خواهر نداره ؟؟ با خواهرش صحبت کن.

هنوز دیر نشده .

من دست دست کردم یه زمانی . هی گفتم دیگه رفته و دیگه دیر شده و حتما دل بسته به اونو...

الان خیلی پشیمونم . با خواهرش حرف زدم. گفت اگه شب بله برونشم بهم میگفتی که جوابت تغییر کرده و مثبته ، زمین و زمانو به هم میریختم که به هم برسید .

اونم الان زندگیش سخته . دیدم که چه چیزایی استوری میکنه و لایک میکنه.

حواست باشه مثل من نشی

خواهر نداره ؟؟ با خواهرش صحبت کن. هنوز دیر نشده . من دست دست کردم یه زمانی . هی گفتم دیگه رفته و دیگ ...

خب اونا از شما خواستگاری کردن عزیزم اینا هیچی نگفتن به ما

بعد من دارم برا عروسیش لباس انتخاب میکنم هی

اگه به دختره محبت نمیکنه و بهش ایراد میگیره معلومه دلش زیاد باهاش نیس.

داره سعی میکنه واقعیتو قبول کنه. یکی دوماه اول ازدواجم حتما خوش میگذره بهشون، ولی کم کم پسره عادت میکنه به تحمل کردن.

یه بچه ، دو بچه ، ...

همیشه غمگین میمونه ولی تحمل میکنه

اگه به دختره محبت نمیکنه و بهش ایراد میگیره معلومه دلش زیاد باهاش نیس.داره سعی میکنه واقعیتو قبول کن ...

اره چون شنیدم گفت حتی اگه میتونستم همین الان بهم میزدم :)