2777
2789

چندسال بود به من خیلی محبت میکرد

تو جشن ها میومد کنارم دستمو میگرفت کردی میرقصید میگفت اصلا بیا عکس بگیریم ناراحت نباش حرف میزد خوراکی میخرید برام عکس هام و تو گوشی نگاه میکردد شارژ میزد برام

ولی اینو بگم هیچ وقت چت نکردیم باهم یا چیزی فقط یکبار تو شهرستان منو برد موتور سواری

اختلاف سنیمون ام خیلی زیاده ولی باهمین اختلاف سنی پسرخالم خواستگارم بود بعد اون موقع تو شهرستان ک گفتن من با پسرخالم صمیمی شدم دقیقا همین جوری به من بی محلی میکرد با من حرف نمیزد الآنم ک با ی دختره ی مدت حرف میزد رفتن خواستگاریش بله گرفتن بهمن ام بله برونشه الان دوباره داره به من بی محلی میکنه خب گناه من چیه این وسط ؟ من حتی بهش پیام دادم گفتم زودتر ازدواج کن ی عروسی بیوفتیم همش میگفت ن دختره کوتاهه فلانه من کاری ندارم ولی من توقع داشتم حداقل یکم محبتش کم بشه ن ک دیگه باهام حرفم نزنه😑 بقیه ام اینجورین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوگیره بابا ولش کن

آخه این وسط من کاری نکردم ک فک کنم توقع داشتن من برم خواستگاریش تازه حرفی ام میزنم میگن والا اختلاف سنی شما زیاد بود خب پس چرا داره به من اینجوری زهره چشم نشون میده

من دختر عمشم

همون😂🤣

اما بنظرم توقع نباید داشته باشی و همیشه م قرار نیست تو اون دخترکوچولویی باشی که بهش محبت میکرد

زمان میکذره اونم زندگی تشکیل داده و کار خوبیم میکنه که سرسنگینه باهات

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

وقتی نامزد داره بی مجلس کن

اون داره منو بی محل میکنه هنوز دختره نیومده اصلا در حد بله گفتن بوده ولی جواب سلام ندادنممممم دیگه جز متاهل بودنه؟ اون یکی پسرداییم دو تا بچه داره همیشه با من شوخی میکنه وقتی ازدواج کرد محبتش یکم کم شد فقط

بهش فقط گفتم ناراحتم من گفت ناراحت نباش بیا بشین اینجا سرده منم یکم نشستم بلند شدم رفتم

این حجم صمیمیتش باهات درست نبوده.میتونست فکراینجاشم بکنه که همسرش شایدخوشش نیاد.اینکه یهویی قطع کنه و...معلومه که توحس بدمیگیری..ولی کاردرست اینه اصلا ابداهیچی نگو بی محلی میکنه توعم بکن اصلا دلیلش هرچی که هست