2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا پسرداییم داره به من بی محلی می‌کنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 54 پست
چشمش تو رو گرفته بوده انگار😂

خب آخه اونا باید میومدن جلو من ک نمیتونستم کاری بکنم ی بارم خواستیم بریم بیرون مامانمم نذاشت دیگه باهاش حرف نزدم

اینجام یکی برگشت گفت تو خودت هرچی چراغ سبز نشون داده بهت گفتی برو زن بگیر اونم گرفته برا همین اینجوری میکنه چون فک میکنه اون موقع تو داشتی بی محلش میکردی یا میخواد فراموشت کنه 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنه شما با پسرخاله ت هستی و داره حریم ها رو نگه میداره.خودشم که با یکی دیگه س چه پسر خوبی

چ ربطی داره اون قضیه کلا تموم شد من جواب منفی خودم و گفتم کلی ام سرش بحث شد

اون مال اردیبهشت پارسال بود ک از دهات آمدیم اینجوری رفتار میکرد منظورم اینه این دومین باره منو بی محل میکنه

وقتی رفتی بایکی دیگه صمیمی شدی و اونم داره ازدواج میکنه چرا دیگه محل بذاره و خرج کنه و محبت کنه؟!! خ ...

خب من ک نباید از اون خواستگاری میکردم عزیزم

اونا خواستگاری کردنننن آمدن خونمون . من باید چیکار میکردم ؟؟؟ من با کسی نبودم

خب آخه اونا باید میومدن جلو من ک نمیتونستم کاری بکنم ی بارم خواستیم بریم بیرون مامانمم نذاشت دیگه با ...

اون بخشش که نیومده جلو دلیل زیاد میتونه داشته باشه

ولی حرف اونی که بهت گفت درسته همون احتماله

دیگه الان که نامزد کرده و بی محلی خودت همون فاصله درستو حفظ کن که کوچیک نشی این وسط

شاید چون با یکی دیگه صمیمی شدی ازت ناراحت شده و محبتش بهت کم شده

عزیزم این قضیه برا اردیبهشت پارسال بود خبببب بعدش یا من حرف زد دارم میگم این دومین باره به من بی محلی میکنه اون بار متوجه شدم دلیلش چیه ولی الان من چیکار کردم دارم این وسط تاوان میدم خالم سه باز آمد خواستگاری صد بار زنگ زد اینا اگه قصدی ام داشتن باید خودشون میومدن جلو من ک کاری از دستم بر نمیومد

داشتم الان به چ درد میخوره فک میکردم خودش ام ب من علاقه داره

اگه فک میکنی بعدا حسرت میخوری که چرا این روزا هیچ کاری نکردی ، یه کاری بکن . ببین چرا اینجوری میکنه. شاید دوست داره هنوز ولی ازت دلخوره. هوم ؟

اگه فک میکنی لازمه کاری بکنی ، بکن.

وقتی بره دیگه رفته.