2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تایمش تموم نشده من همسرم مویایل فروشی داره خودش فیل. ترشکن میفروشه برام زیاد نیفرسته ولی از پنجشن ...

خب دیگه پ کنسله همه چی

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

نه تایمش تموم نشده من همسرم مویایل فروشی داره خودش فیل. ترشکن میفروشه برام زیاد نیفرسته ولی از پنجشن ...

کانفیگتو میتونی به من بدی

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

کانفیگ ت رو به کسی بدی بعدا میتونه باهاش وصل بشه و ازش استفاده کنه. اگه مجانیه بده بهشون.

هر چند فایده ای نداره.

کانفیگ ت رو به کسی بدی بعدا میتونه باهاش وصل بشه و ازش استفاده کنه. اگه مجانیه بده بهشون. هر چند فای ...

ولی اگر اکانت نی نی سایت داشتن میشد اینجا کسانی که ایران نیستن رو داشت درسته؟

Nothing special...
نزدیکام و دوستام یحتمل از استرس و بی خبری سکته کردن

مگه شما کجایی؟ شما که داخل ایران هستی. اونها نگران هستند و کاری ش نمیشه کرد.

شهرهای مرزی و سیمکارت کشورهای همسایه شاید کمک کنه که تقریبا غیر ممکنه. یا یه سفر خارجی. تنها راه حلهای موجود.

ولی اگر اکانت نی نی سایت داشتن میشد اینجا کسانی که ایران نیستن رو داشت درسته؟

نه. بازم نمیشد.

الان از خارج از کشور کسی نمیتونه بیاد نی نی سایت.

مرکز سایت داخل ایرانه. و ایران به خارج ارتباط ش قطعه.

اونها الان اکانت داشته باشن وصل نمیشه.

مگه شما کجایی؟ شما که داخل ایران هستی. اونها نگران هستند و کاری ش نمیشه کرد. شهرهای مرزی و سیمکارت ک ...

آره نمیشه کاری کرد ولی میخوام خیالم راحت بشه که روشی برنامه ای چیزی نباشه... آخه تو. جنگ 12 روزه خیلی خاطرات بدی از پنیک و حال خرابی اطرافیانم. رو دیدم... اونا که اونجان دلشون هزار راه میره... هیچ. کس تو دنیا ازمون خبر نداره خیلی دارکه

Nothing special...
آره نمیشه کاری کرد ولی میخوام خیالم راحت بشه که روشی برنامه ای چیزی نباشه... آخه تو. جنگ 12 روزه خیل ...

اگه کسی اینترنت استار_لینک ماهواره ای داشته باشه میتونه. اونم سخت. چون خیلی پارازیت میندازن.

ولی خب پیدا کردن چنین آدمی الان خیلی سخته.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز