2777
2789
نه. بازم نمیشد.الان از خارج از کشور کسی نمیتونه بیاد نی نی سایت. مرکز سایت داخل ایرانه. و ایران به خ ...

آهااا ینی بعضی ها که اینحا بودن. و مثلا از اروپا تاپیک میزدن الان دیگه نمیتونن؟من. میخواستم در حد یک. دیقه هم شده بهشون وصل بشم یکی از یوز و پس های نی نی سایت رو در اختیار یکیشون بزارم که بزنن بیان. تو...

Nothing special...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آهااا ینی بعضی ها که اینحا بودن. و مثلا از اروپا تاپیک میزدن الان دیگه نمیتونن؟من. میخواستم در حد یک ...

میفهمم. الان خیلی ها اونطرف نگرانند.

تا حالا خونه مودم WiFi داشتین؟ دیدین وقتی تلفن قطع میشه یا سیم مودم قطع میشه با موبایل و لپتاپ میشه به مودم وصل شد ولی هیچی باز نمیشه.

الان چنین وضعیتی داریم. همه به هم از طریق شبکه داخلی وصل هستیم. ولی به خارج از کشور راهی نیست

نبایدم وصل بشه. منطقیه.

اونش که آره

ولی ایندفعه فرق میکنه کلا هر بار اگه همه هم قطع بودن من با کانفیگ ژاپن وصل بودم ولی این بار نه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
اونش که آره ولی ایندفعه فرق میکنه کلا هر بار اگه همه هم قطع بودن من با کانفیگ ژاپن وصل بودم ولی این ...

بله. ایندفعه فرق داره. کوچکترین راه ارتباطی بود میشد دور ش زد. ولی کلا ارتباط قطعه.

میشه همین کانفیگ ژاپنی که میگید رو بدید تا ما هم تو روزهای آینده امتحان کنیم

دلم میخواد ولی مینویسه شما اجازه درج لینک ندارید

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
شما راه حلی دارین با کسی که خارج از ایرانه ارتباطی بگیریم؟

عزیزم اگه به جوابی رسیدی میشه به منم بگی؟ میخوام با یکی تو آلمان ارتباط بگیرم. حتی میتونم شماره ش رو بدم کسی که میتونه خودش یه پیام بده بهش فقط و بگه مادر و پدر و خواهرش سالمن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز