2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تقریبا میشه گفت همون پرو. کسی هست ولی خب قوی تره تو دوازده روز جنگ من باهاش وصل بودم ولی الان فیل. ت ...

اون موقه اره یسریا وصل میشدن الان اصلا نمیشه مگه اینکه استارلینگ وصل بشی یا سیمکارت سفید داشته باشی

که به تلگرام وصل بشم درسته؟پولی شو داشتم تا چند ماه پیش مهم اینه که نمیتونم الان تمدید کنم

خب باید تمدید کنی

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

من همونم دارم وصل نمیشه کلا این سری یا دفعات صبلی فرق داره فقط اکه بتوتی به نت بین الملل وصل بشی که ...

تمدیدش کردی یا تایمش تموم شده

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

چاپار ایمیل ایرانیه من نتوستم ثبت نام. کنم یه کدی میخواد به گوشیم نمیاد... اگر ثبت نامم تکمیل بشه می ...

نه. هیچ راه ارتباطی اینترنتی به خارج از کشور وجود نداره.

شما چاپار هم ایمیل بسازین باز هم فقط داخل کشور میتونن ایمیل تون رو ببینند. البته اگر بتونین ایمیل بسازین.

تقریبا غیر ممکنه. هیچ ارتباطی نیست. مگه اینترنت ماهواره ای که اونم فکر نکنم کسی داشته باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز