بله همش اماده گرفتیم دیگه حالم از غذای بیرون بهم میخوره😔😔😔 فقط دو هفته اشو مادر شوهرم غذا فرستاد ولی تهران کسیو نداریم برام غذا بپذه همه خانواده یه شهر دیگن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی غذاهای بیرون معمولا زیادی چربن مواظب سلامتیت باش
بله هم چرب هم پر نمک😔 چیکار کنم از کل خانواده گوشت متنفرم حتی نمیتونم در فریزرمونو باز کنم بستنی بردارم😔😔 همسرمم هنوز نرسیده خونه تقریبا هفت و نیم هشت میاد باکلی خستگی نمیرسه غذا درس کنه از بوی گوشتای خامم حالم بد میشه
من چلو گوشت دارم با روغن فراوان و سالاد شیرازی و همسرم همچون سالاد فصل دوست داره اونم درست کردم همراه با ماست پرچرب و سیب زمینی سوخاری شده 😜😜😜😜
دروغ گفتمگفتم اینا همش تو رویاهام هیچی نشستن لنگم رولون یکی لنگه تا یک نفر برام غذای نذری بیاره. 😆😆😆😆
فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه