2777
2789
عنوان

🧝🏻‍♀️💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 42 پست
مثلا قرار بود فست باشمو حذف قندتا الان ۲۰۰ کالری خوردم 🥰🥰🥰🥰تف تو منننننتف تو وجودممم

نوش جونت دنیا دو روزهه🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وقتی خودت رو سرزش کنی بخاطر اینکه کالری بیشتر گرفتی ذهنت باهاش مقابله می کنه و حالت از بدنت بهم می خ ...

چون مدرسه میرم شیرینی جات خیلی زیاده تو خونمون

کیک و بیسکوییت و ..

به مامانمم ک میگم نخر بازم میخره

من الان سه ماه بود لب نزده بودم به اینا

ولی یهویی رفتم کوکی برداشتم و ..

حالم دیگه از خودم بهم میخوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر حرفی میزنم چون تازه کاربری زدم باید اول نی نی یار تایید کنهخسته شدم😭😂اونم خیلیاش رو تایید نمیکن ...

وایییییی بشدت رو مخ درکت میکنم 🥲💔🫠

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

هر حرفی میزنم چون تازه کاربری زدم باید اول نی نی یار تایید کنهخسته شدم😭😂اونم خیلیاش رو تایید نمیکن ...

هعی روله

عب نداره من اگه برگردم عقب دلم میخواد نصف پست هام تایید نشه اصلا ورودم به سایت تایید نشه

خودت خوبی آوایراایشالله که حال دلت روال باشه

مرسییی هانی

نمیدونم خودم خستمه از همه چی

همینطور خودت عزیزم ایشالا حال دلت خوب باشه 🩷🩷🤍🤍

درخواست تعلیقی دادم پی وی نی نی یار آخرین دقایق حضورم رو تو تاپیک تو به سر میبرم🥲

بعضی اوقات دیده بودمت ولی سعادت حرف زدن نداشتم باهات🥲💔

با این حال دلم برات تنگ میشههه مراقب خودت باش🥹🥺🫂🩵

کاش نری ولی اگه میری زود برگردد🫂✨✨

بعضی اوقات دیده بودمت ولی سعادت حرف زدن نداشتم باهات🥲💔با این حال دلم برات تنگ میشههه مراقب خودت با ...

وای من قربون تو برم تو همهمینطور دعات میکنم کلیییی

همه رو یادم بره برگردم تورو یادم نمیره

ایشالله که صحیح و سلامت باشی و با دل خوش وقتی دوباره با هم حرف بزنیم 🥲❤

چون مدرسه میرم شیرینی جات خیلی زیاده تو خونمونکیک و بیسکوییت و ..به مامانمم ک میگم نخر بازم میخرهمن ...

تقصیر تو نیس پس منم اگ تو خونه مون باش می خورم نباش یه مدت حالم از این چیزا بهم می خوره

باید سعی کنی جایگزین کنی با یچی دیگ مثلا کاهو هویج اینا

ولی انقدرم خودتو محدود نکن ماهی یک بار قرار نیس ب جایی بربخوره و بنظرم کاری شماری خیلییی اذیت کنندس سعی کن همین جوری جلو بری و ب خودت ثابت کنی می تونی

ماهی ی بارم ی شیرینی کوچیک مهمون کن خودت مهم اینه جوری نش خیلییی اذیت بشی ن تو بازم می تونی شیرینی بخوری ولی چون این چیزا مضرن کمتر و تو هیچ فرقی با بقیه نداری

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵