2777
2789
عنوان

🧝🏻‍♀️💚✨

522 بازدید | 42 پست

هر چی دوست داری بیا بگو

مثلا حالت چطوره

چی ذهنتو درگیر کرده

امروزت برنامت انجام دادن چه کارایی

و.....

✨💛

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

دعا برای ایران قشنگ مون و اینکه خدا جوون هامون رو حفظ کنه 🥲🤲

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسته ام یکم خوابم میاد.خیلی حوصله ام سر رفته.کسلم.امروزم هم نهار هم شام مهمون دارم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
دعا برای ایران قشنگ مون و اینکه خدا جوون هامون رو حفظ کنه 🥲🤲

✨✨✨✨

ایشالا سالم و سلامت باشن

هر حرفی میزنم چون تازه کاربری زدم باید اول نی نی یار تایید کنه

خسته شدم😭😂

اونم خیلیاش رو تایید نمیکنه

کانفیگ✔️ کانفینگ❌️ اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

مثلا قرار بود فست باشمو حذف قندتا الان ۲۰۰ کالری خوردم 🥰🥰🥰🥰تف تو منننننتف تو وجودممم

سیسی من یادمه تو رو بخدا وزنت خوبه

انقد فشار روحی وارد نکن به خودت اینا هم طبیعیه کم و زیاد شه 🥹🫂🩵

مثلا قرار بود فست باشمو حذف قندتا الان ۲۰۰ کالری خوردم 🥰🥰🥰🥰تف تو منننننتف تو وجودممم

وقتی خودت رو سرزش کنی بخاطر اینکه کالری بیشتر گرفتی ذهنت باهاش مقابله می کنه و حالت از بدنت بهم می خوره

همین بدن الانت دوس داشته باش اگه خلاف رژیمت عمل کردی هم انقدر سرزنش نکن بگو می دونم دیگ تکرار نمی کنی و هرچی هله هوله و شیرینی اینا تو خونه دارین پنهان کن و نخر دیگ چون ببینی هوس می کنی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵