imhaniye مدیر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 60 عنوان میکروب معده | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 52 پست سلام دوستان من تقریبا ۸ روز پیش ماکارونی شب قبل رو خوردم شدیدا معدم درد گرفت ولی بعدش خوب شدم منتها احساس سنگینی دارم این چند روز و حس میکنم معده ام ورم داره غذاهم انگار تو گلوم هست خیلی میترسم چیز جدی باشه😔 1404/10/21 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 ایشالله که بهتر شید مشکلت احتمالا همون عصبی باشه سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 چرا معدم درگیر هس ولی گلومم اذیت میکنه انگار ی چیزی تو گلوت باشه برای منم اینجوریه دقیقا همیشه گلو درد هم دارم شما هم اسید معدتون بالا میاد؟
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 برای منم اینجوریه دقیقا همیشه گلو درد هم دارم شما هم اسید معدتون بالا میاد؟ ی وقتا حس میکنم بالا بیاد ولی خب من آزمایش تیروئید عکس معده اینا دادم میگفتن چیزی نیس سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 ی وقتا حس میکنم بالا بیاد ولی خب من آزمایش تیروئید عکس معده اینا دادم میگفتن چیزی نیس ببخشید منظورتون از عکس معده همون آندوسکوپی؟
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 ببخشید منظورتون از عکس معده همون آندوسکوپی؟ نه عکس رنگی معده ی مایع سفید رنگی بهت میدن میخوری بعد عکس میگیره سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 نه عکس رنگی معده ی مایع سفید رنگی بهت میدن میخوری بعد عکس میگیره چه جالب من همچین چیزی نشنیده بودم تابحال چی شد که دکتر براتون عکس از معده نوشت؟ آخه من که رفتم متخصص تنها چیزی که گفت این بود که باید آندوسکوپی بشه معدت
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 چه جالب من همچین چیزی نشنیده بودم تابحال چی شد که دکتر براتون عکس از معده نوشت؟ آخه من که رفتم متخصص ... کلا اینکه حس میکنی ی چیزی تو گلوته چن مدل دارهیا رفلاکس معده هس یا تیروئید هسیا عصبیه که بهش میگن گلبوس معمولا هم بیشتر عصبیه و همون هم به معده میزنه ک کلا سیستم معدت بهم میریزه سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 کلا اینکه حس میکنی ی چیزی تو گلوته چن مدل دارهیا رفلاکس معده هس یا تیروئید هسیا عصبیه که بهش میگن گل ... من الان چندین ساله اینجوری همیشه حس میکنم تو گلوم یه چیزی گیر کرده وقتی از خواب بیدار میشم و وقتی عصبی میشم شدیدتر میشه مثل بغض میشه این گلبوس همون غمباد هستش؟ ببخشید زیاد سوال میکنم🙏
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 من الان چندین ساله اینجوری همیشه حس میکنم تو گلوم یه چیزی گیر کرده وقتی از خواب بیدار میشم و وقتی عص ... نه بابا من هر چی بیشتر سوال بپرسی بهتر میتونم جواب بدمآره همون غمباد حس میکنی ی چیزی تو گلوت گیر کرده حالت خفگی میگیری سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 نه بابا من هر چی بیشتر سوال بپرسی بهتر میتونم جواب بدمآره همون غمباد حس میکنی ی چیزی تو گلوت گیر کرد ... مرسی که با حوصله جواب میدین الان چند ساله این علائم رو دارم هر چی هم میزدم گوگل همش میگفت احتمالا سرطانه مری باشه🥲🥺 البته آندوسکوپی نشون داد که میکروب و رفلاکس دارم برای همین دکتر گفته بود بخاطر اسید معده گلودرد میشم
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 مرسی که با حوصله جواب میدین الان چند ساله این علائم رو دارم هر چی هم میزدم گوگل همش میگفت احتمالا سر ... گوگل همه چیزی رو سرطان میگه😂رفلاکس هم همون حس رو میدههم مشکل عصبی هس هم همون رفلاکس البته مشکل عصبی باعث میشه معدت هم اینطوری بشه سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 گوگل همه چیزی رو سرطان میگه😂رفلاکس هم همون حس رو میدههم مشکل عصبی هس هم همون رفلاکس البته مشکل عصبی ... آره بدتر استرس میگیرم بخدا🥺🤕😅 منم کلا معده عصبی، خودم عصبی،این غمباد هم هست تازه ممکنه مشکل تیروییدم داشته باشم کلکسیون مشکلات گوارشی ام🤣
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 آره بدتر استرس میگیرم بخدا🥺🤕😅 منم کلا معده عصبی، خودم عصبی،این غمباد هم هست تازه ممکنه مشکل تیرو ... کلکسیون دارو هم داری پس 😂 سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 742 کلکسیون دارو هم داری پس 😂 نه اتفاقا با دارو خوردن مشکل دارم 😅 اگه مثل بچه آدم دارو خورده بودم که الان وضعیتم این نبود 😂
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 نه اتفاقا با دارو خوردن مشکل دارم 😅 اگه مثل بچه آدم دارو خورده بودم که الان وضعیتم این نبود 😂 من الان فک کنم ۶ ماهه دارو میخورم دریغ از یکم تغییر😂 سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم