2777
2789
عنوان

میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 52 پست
میفهمم منم اینجور شدم آخرش ببخشید چند رپز اینطور بودم میل به غذا نداشتم از بعضی غذا تهوع میگرفتم همه ...

خیلی خسته شدم واسه من ۸ روز شد هر دکتری یچیز میگی یکی میگه التهابه یکی میگه مشکل از رودته یکی میگه میکروب معده است دیوونه شدم دیگه🤦🏻♀️

خیلی خسته شدم واسه من ۸ روز شد هر دکتری یچیز میگی یکی میگه التهابه یکی میگه مشکل از رودته یکی میگه م ...

اون قرص ها بخور با نبات داغ خوب میشی

یک قرص کلدینیوم سی هم هست که برای معده درد عصبی و استرسی هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چن ماهه اینطوریم اوایلش گلومم حالت خفگی داشت الانم همونطورم فقط یکم آروم تر

اره منم انگار یه سیب تو گلوم گیر کرده بود ولی الان بهترممنتها این سنگینی معده و بی اشتهایی رو دارم

شما واسه درمانش کاری کردین؟

اون قرص ها بخور با نبات داغ خوب میشی یک قرص کلدینیوم سی هم هست که برای معده درد عصبی و استرسی هست

وای دقیقا خیلییی این مدت استرس داشتم یعنی ممکنه واسه استرس اینطوری شده باشم؟

اره منم انگار یه سیب تو گلوم گیر کرده بود ولی الان بهترممنتها این سنگینی معده و بی اشتهایی رو دارمشم ...

من دکتر رفتم ولی زیاد فرقی نکردم و گلومم خوب نشد

گفتن مشکلتم عصبیه

ی دکتر عمومی برو اشتهات و اینا رو بهتر میکنه

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

من دکتر رفتم ولی زیاد فرقی نکردم و گلومم خوب نشدگفتن مشکلتم عصبیه ی دکتر عمومی برو اشتهات و اینا رو ...

شما هنوز احساس سنگینی رو دارید همچنان؟یا بی اشتهایی چطور؟

شما هنوز احساس سنگینی رو دارید همچنان؟یا بی اشتهایی چطور؟

دارم ولی کمتر از قبله من تمام این مشکلاتم بعد ی ویروس شروع شد ۶ ماه یا ۷ ماه پیش

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم