imhaniye مدیر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 عنوان میکروب معده | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 52 پست سلام دوستان من تقریبا ۸ روز پیش ماکارونی شب قبل رو خوردم شدیدا معدم درد گرفت ولی بعدش خوب شدم منتها احساس سنگینی دارم این چند روز و حس میکنم معده ام ورم داره غذاهم انگار تو گلوم هست خیلی میترسم چیز جدی باشه😔 1404/10/21 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 میفهمم منم اینجور شدم آخرش ببخشید چند رپز اینطور بودم میل به غذا نداشتم از بعضی غذا تهوع میگرفتم همه ... خیلی خسته شدم واسه من ۸ روز شد هر دکتری یچیز میگی یکی میگه التهابه یکی میگه مشکل از رودته یکی میگه میکروب معده است دیوونه شدم دیگه🤦🏻♀️
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20148 خیلی خسته شدم واسه من ۸ روز شد هر دکتری یچیز میگی یکی میگه التهابه یکی میگه مشکل از رودته یکی میگه م ... اون قرص ها بخور با نبات داغ خوب میشی یک قرص کلدینیوم سی هم هست که برای معده درد عصبی و استرسی هست هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 اگه رفلاکس نداری یه کوچولو نعنا دم کن بخور یا عرق نعنا بریز تو آب داغ با کمی عسل بخور شاید فقط نفخ ... امتحانش میکنم حتما
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 من چن ماهه اینطوریم اوایلش گلومم حالت خفگی داشت الانم همونطورم فقط یکم آروم تر اره منم انگار یه سیب تو گلوم گیر کرده بود ولی الان بهترممنتها این سنگینی معده و بی اشتهایی رو دارمشما واسه درمانش کاری کردین؟
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 اون قرص ها بخور با نبات داغ خوب میشی یک قرص کلدینیوم سی هم هست که برای معده درد عصبی و استرسی هست وای دقیقا خیلییی این مدت استرس داشتم یعنی ممکنه واسه استرس اینطوری شده باشم؟
aneh_75 عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 740 امتحانش میکنم حتما هر راهی رو امتحان کردی بعدش خبر بده بهمون ایشالا که بهتر میشی عزیزم💖
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 هر راهی رو امتحان کردی بعدش خبر بده بهمون ایشالا که بهتر میشی عزیزم💖 حتمااا💗🫂
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 اره منم انگار یه سیب تو گلوم گیر کرده بود ولی الان بهترممنتها این سنگینی معده و بی اشتهایی رو دارمشم ... من دکتر رفتم ولی زیاد فرقی نکردم و گلومم خوب نشدگفتن مشکلتم عصبیه ی دکتر عمومی برو اشتهات و اینا رو بهتر میکنه سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 من دکتر رفتم ولی زیاد فرقی نکردم و گلومم خوب نشدگفتن مشکلتم عصبیه ی دکتر عمومی برو اشتهات و اینا رو ... شما هنوز احساس سنگینی رو دارید همچنان؟یا بی اشتهایی چطور؟
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 شما هنوز احساس سنگینی رو دارید همچنان؟یا بی اشتهایی چطور؟ دارم ولی کمتر از قبله من تمام این مشکلاتم بعد ی ویروس شروع شد ۶ ماه یا ۷ ماه پیش سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 دارم ولی کمتر از قبله من تمام این مشکلاتم بعد ی ویروس شروع شد ۶ ماه یا ۷ ماه پیش خب پس روند درمانش خیلی طول میکشه🤦🏻♀️
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 خب پس روند درمانش خیلی طول میکشه🤦🏻♀️ ااحتمالا ی دکتر گوش حلق بینی برم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 ااحتمالا ی دکتر گوش حلق بینی برم گوش و حلق و بینی چرا؟مگه معدتون درگیر نیست؟
kompe عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 4818 گوش و حلق و بینی چرا؟مگه معدتون درگیر نیست؟ چرا معدم درگیر هس ولی گلومم اذیت میکنه انگار ی چیزی تو گلوت باشه سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم
imhaniye مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 59 چرا معدم درگیر هس ولی گلومم اذیت میکنه انگار ی چیزی تو گلوت باشه ایشالله که بهتر شید