2777
2789
عنوان

مچ گیری خیانت

925 بازدید | 45 پست

یکسال بود تو رابطه بودیم، تقریبا هرروز باهم بودیم!! این همیشه بهم شکاک بود ولی من هرطور شده بود خودمو ثابت میکردم چون مطمئن بودم از خودم !! ۲هفته پیش خیلی اتفاقی اینستاشو چک کردم دیدم طی این ۱سال با همه خیلیا بوده و حتی رابطه جنسی هم داشته!! از همه عکسا و چت ها و ... مدرک برداشتم ! نمیدونم چطور تونسته منو بپیچونه ولی کاربلد بوده😞 منم فرداش پشت تلفن بهش گفتم اینستاشو چک کردم و گوشیو قطع کردم روش ! هرچقدر زنگ زد و مسیج داد جواب ندادم! ولی از اونروز تا الان هیچ خبری ازش نیس!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشخصه چه آدمیه، منتظرش نمون

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

از اینکه خبری از یک خائن نیست ناراحت نباش، گرچه درک میکنم حالتو

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تنها پیامی که بهم فرستاده اینه که یه کار غیرقانونی کردی بدون اجازه ی من اینستام رو نگاه کردی، هر مدرک و فایل و اسکرین شاتی که داری رو پاک کن و بیا بدون بحث اثبات کن که هم پاک کردی و هم با کسی درمیون نزاشتی !!

پیام بده چی بگه؟ بگه بازتاب نور توی گوشیت بود باعث شد اشتباه ببینی؟
الان تازه شروع میکنه به تهدید و دست و پیش گرفتن که پس نیوفته

گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است

چی میخواد بگه مثلا بگه ببخش؟ مگ قراره ببخشی ک منتظری همون بهتر ک خودش پیام نده

خب فقط میخوام بدونم این همه مدت سفت و سخت باهام بود واقعا ارزش نداشت حداقل بخواد به دروغ هم که شده توجیه کنه ؟

پیام بده چی بگه؟ بگه بازتاب نور توی گوشیت بود باعث شد اشتباه ببینی؟الان تازه شروع میکنه به تهدید و د ...

راست میگی☹️☹️ ولی خب آخه لامصب اگه دلت ۱۰۰جا بود چرا ۲۴ساعتی پیگیرم بودی و ور دلم بودی همش😞😞😞