2777
2789
عنوان

مچ گیری خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 45 پست
مردا خیلی نامرد شدن متاسفانه اون دوست داشت اصلا

هنوزم باورم نمیشه این کارو باهام کرده😞 بعد فکر کنین همه اون دخترا میدونستن که این تو رابطس !! ولی بازم باهاش بودن😞😞😞

برای منم اتفاق مشابه افتاد فقط یک روز پیگیری کرد بعدش رفت پی کارش و حتی عذرخواهی نکرد و سعی کرد منو مقصر جلوه بده

بهتر از شر یک خائن راحت شدی

فراموشش کن فقطططط برو دنبال یک ادم حسابی وفادار این عوضی ها فقط بهت ایدز و بیماری مقاربتی منتقل میکنن درست هم نمیشن

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقته ؟؟

همین هفته پیش روز دوشنبه برای من این اتفاق افتاد و قصدمون هم ازدواج بود و خانواده ها هم رفت و امد داشتن حتی

و الان یک هفتس بیخیالش شدم

خودمون هم تقریبا یکساله اشنا شدیم

چقدر مثل هميم ☹️☹️☹️ چيزى توجيه نكرد يعنى ؟

گفت تو تهمت بهم میزنی و برات متاسفم

و هیچ توضیحی درمورد تمام چیز هایی ک با گوش خودم شنیدم نداد وقتی پیامشو سین نزدم همون پیامش هم حذف کرد!

بعدش هم کلا رفت پی کارش😂😂

رفته دنبال لياقتش😞 ولى همشون يه روز برميگردن !!!

برگرده من اصلا اصلا دیگه نمیبخشمش

چون من پاک زندگی کردم با هیچ مردی رابطه نداشتم چرا باید با این حیوون تنوع طلب آیندمو تباه کنم

و قطعا کلی بیماری به من منتقل میکنه انقد که با هرزه ها گشته

خدا خیلی دوستمون داشته قبل ازدواج نجاتمون داده

برگرده من اصلا اصلا دیگه نمیبخشمشچون من پاک زندگی کردم با هیچ مردی رابطه نداشتم چرا باید با این حیوو ...

منم نميبخشم ولى دروغ چرا خيلى دوس دارم كارما رو ببينم ☹️ آشفته شدنشون رو ببينم 😞

منم نميبخشم ولى دروغ چرا خيلى دوس دارم كارما رو ببينم ☹️ آشفته شدنشون رو ببينم 😞

امثال این ادم ها چون با همه خوابیدن هیچوقت لذت عشق واقعی و وفاداری رو نمیچشن و با هرکی ازدواج بکنن تهش به طلاق ختم میشه

منم خیلی دلم میخواد به فلاکت افتادنشونو بیینم دلم خنک بشه ولی فکر میکنم بهترین اتفاق ممکن برای ما اینه که یک مرد واقعی وفادار و آدم حسابی بیاد تو زندگیمون که قدرمونو بدونه و این تجربه منفی رو بشوره ببره